Notifications
Clear all

TUI opruster med direkte afgang fra København til Phuket


(@newsman)
Noble Member Admin
Tilmeldt: 5 år siden
Indlæg: 946
Topic starter  

TUI opruster med direkte afgang fra København til Phuket

Rejseselskabet TUI indsætter endnu en direkte flyvning fra København til Phuket i Thailand denne vinter på baggrund af øget interesse. TUI er samtidig det eneste selskab med direkte afgange til Krabi-provinsen.

Der bliver rig mulighed for at skifte det danske vintervejr ud med tropenætter i det sydlige Thailands ferieparadis. Rejseselskabet TUI er nemlig klar med endnu en direkte afgang til Phuket, hvilket bringer dem op på tre direkte afgange om ugen den kommende vinter. Flyvningerne foretages med TUI’s egen Dreamliner og tager gæsterne direkte til deres destination uden mellemstop.

TUI starter sine flyvninger til Phuket fra november med én afgang om ugen, som bliver til tre afgange om ugen – to til Phuket og en til Krabi – fra december, alle fra Københavns Lufthavn. TUI er det eneste selskab, der har direkte afgange til Krabi-provinsen denne vinter.

Det er både muligt at rejse med TUI til Thailand udelukkende på en flybillet eller som en pakkerejse, hvor både fly, transport og hotel er inkluderet.

Læs nærmere her: TUI opruster med direkte afgang til Thailand

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


   
Citer