Share:
Share
Notifications
Clear all

Kokken røg i køkkenet  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 466
10. juli 2020 21:29  

Kok ifølge Fødevarekontrollen: - Vi ryger ofte i køkkenet

'Ved tilsynets start er det konstateret, at medarbejderen i køkkenet står og ryger samtidig med at han er ved at håndtere fødevarer.'

Sådan skriver Fødevarekontrollen, der i går, onsdag, var på et uanmeldt tilsyn i den sjællandske thai-madkæde WokAmoks filial på Jagtvej på Nørrebro i København.

'Køkkenet er meget lille, ca. 7-8 kvadratmeter. Ude på hylden i køkkenet ligger der to pakker cigaretter, og virksomheden oplyser, at der ofte bliver røget i køkkenet,' står der i rapporten, som er ledsaget af en sanktion: en indskærpelse, der er at regne for løftet pegefinger.

Ejer: Det passer ikke

- Jeg fatter ikke, hvorfor kokken oplyser det. Husk, at han snakker et meget dårligt dansk. Så det passer simpelthen ikke, at der bliver røget ofte. Der er tale om en misforståelse og en enkeltstående svipser, fastholder ejeren.

Han afviser også, at kokken var ved at håndtere fødevarer.

- Han var ude med affald og røg i den forbindelse en cigaret, som han kortvarigt tog med ind i køkkenet ved en fejl. Det er også fuldstændigt uacceptabelt, så jeg blev meget vred, da jeg fik det at vide, for rygning inde er ikke noget, vi praktiserer. Bestemt ikke.

Læs nærmere på:


Citere