Fik næseblod af cor...
 
Del:
Notifications
Clear all

Fik næseblod af coronatest


Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Tilmeldt: 3 år siden
Indlæg: 659
Topic starter  

Det Internationale Badmintonforbund (BWF) vil nu gå ind i et tættere samarbejde med de thailandske myndigheder for at sikre mere behagelige coronatest, mens store dele af verdenseliten er samlet til turneringer i Bangkok.

Det skriver forbundet på sin hjemmeside efter flere spillere har rettet kritik mod en ubehagelig testprocedure.

Næseblod ved coronatest

Inderen Kidambi Srikanth kunne blandt andet fortælle, at han havde fået næseblod efter at være blevet testet for covid-19.

Det Thailandske Badmintonforbund skriver, at podningen af inderens næse var unøjagtig, og at det var med til at forårsage en mindre blødning. Forbundet påpeger dog også, at det havde indflydelse, at Srikanth allerede var blevet testet flere gange, hvilket muligvis var med til at skabe irritation i næsen.

Inderen er ikke den eneste badmintonspiller, der har brokket sig over testudførelsen.

En video af den russiske badmintonprofil Ivan Sozonov viser, hvordan han spjætter, mens han mærker stort ubehag under en coronatest. Den reaktion kan flere danske deltagere i turneringen godt forstå.

Alle spillere i turneringen testes løbende. Spillerne lever i coronabobler og må kun forlade deres hotelværelser for at træne og spille kamp.

Thailand Open i Bangkok

Der spilles to World Tour-turneringer i Bangkok før sæsonfinalen på World Touren afvikles samme sted. De to første turneringer i den thailandske hovedstad omtales som Thailand Open, men også som Asia Open I og Asia Open II.

For en del af deltagerne er der i denne uge tale om den første World Tour-turnering siden marts sidste år, mens andre også deltog ved Denmark Open i oktober. De japanske og kinesiske spillere har valgt at blive væk fra turneringerne i Bangkok.

Læs og se nærmere på: BT

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter - Okuna


Citer