Thailændere flokkes...
 
Del:
Notifications
Clear all

Thailændere flokkes om det sociale kryptomedie Minds


Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Tilmeldt: 4 år siden
Indlæg: 779
Topic starter  

Thailændere flokkes om det sociale kryptomedie Minds

Det sociale kryptomedie Minds har set en stigning på 100,000 nye medlemmer på bare én dag i Thailand, efter at Twitter har rykket tættere på regeringen.

I søgen på pålidelige og uafhængige fora søger store flokke af thailændere nu mod det sociale netværk Minds. Det sker på bekostning af Twitter, som ellers tidligere har spillet en vigtig rolle i thailændernes politiske aktivisme, skriver Quartz.

Minds har nu 200,000 brugere i Thailand, hvor 100,000 af dem tilsluttede sig på bare en enkelt dag.

Den store stigning kommer efter, at en række tiltag fra Twitter har antændt bekymringer om brugernes datasikkerhed i det strikse og - indtil sidste år - militærstyrede land.

Den 19. maj opdaterede Twitter imidlertid sin privatlivspolitik, så platformen nu kan dele brugernes IP-adresser med forretningspartnere. Det skete få dage efter, at Twitter offentliggjorde et samarbejde med lokale NGO’er og Thailands regering.

Minds er en open-source og decentraliseret platform, som håndterer data gennem kryptoteknologi. Til forskel for Twitter, Facebook, Instagram og de fleste andre sociale netværk er det Minds mål at betale sine brugere for den værdi, deres data skaber for platformen. Det bliver betalt i ”tokens”, der kan bruges internt på platformen, og som Minds undersøger muligheden for at omdanne til en decideret kryptovaluta.

Læs nærmere på:

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


Citer