Kræftsyg thailandsk...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

Kræftsyg thailandsk kvinde må ikke få besøg af datter  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 465
2. januar 2020 22:53  

Mai Kulprom er syg af brystkræft og havde set frem til at få besøg af sin datter og mor. Men besøget blev aflyst, da datterens anmodning om visum blev afslået.

Mai Kulproms brystkræft har betydet, at hun har fået stråler, kemo og været igennem en operation.

Mai Kulprom er oprindeligt fra Thailand, men har boet i Danmark i mere end et årti med sin danske mand. Hendes 27-årige datter bor i Thailand og er ugift. Og netop datterens civil status er én af årsagerne til, at hendes visumansøgning blev afvist. Derudover er morens sygdom, ifølge Udlændingestyrelsens afgørelse, ikke alvorlig nok.

Styrelsens afslag tog derfor ekstra hårdt på parret.

- Det var frygteligt at få det svar. Min kone græd meget, fordi hun har været igennem alt det, hun har været igennem, og så får man et så uhyggeligt spark, siger Gert Brødløs der har været gift med Mai Kulprom i 12 år.

Læs nærmere om sagen her:


Citere
Kanosejleren
(@kanosejleren)
Fast debattør
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 180

SvarCitere
Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Moderator
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 359
9. januar 2020 20:22  

Udlændinge- og integrationsminister Matthias Tesfaye (S) forsvarede onsdag regeringens udlændingepolitik i Folketinget, herunder, at en kræftsyg kvinde i Silkeborg ikke kan få besøg af sin 27-årige datter fra Thailand.

Matthias Tesfaye (S) står dermed fast på de gældende regler for turistvisum, som skal minimere risiko for ulovlig indvandring.


SvarCitere