Kvinde blev anholdt...
 
Notifications
Clear all

Kvinde blev anholdt midt under thai-massage


Kanosejleren
(@kanosejleren)
Reputable Member
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 191
Topic starter  

En 38-årig thailandsk kvinde uden dansk arbejdstilladelse blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør. Hun blev udvist omgående.

Vejle: Der lå en kunde på briksen, og en 38-årig thailandsk kvinde havde hænderne smurt ind i olie, da hun mandag blev anholdt i en massageklinik i Vejle.

Kvinden var rejst ind i Danmark som turist, men havde arbejdet som thaimassør på en lokal klinik siden slutningen af oktober uden arbejdstilladelse, og det blev opdaget, da politiet pludselig kom på besøg og anholdt kvinden.

- Kvinden har allerede vedtaget en bøde for det, men Udlændingestyrelsen har senere vurderet sagen og truffet en administrativ afgørelse om, at hun skulle udvises straks med indrejseforbud i to år, fortæller anklager Lone Petri, der mødte i det grundlovsforhør onsdag, hvor kvinden blev fremstillet.

Anklageren fortæller, at den klinik, som den thailandske kvinde arbejdede på, tilsyneladende ikke tilbød nogle former for seksuelle ydelser.

I grundlovsforhøret onsdag godkendte dommeren, at frihedsberøvelsen af kvinden skal opretholdes, indtil hun kan blive udvist af landet.

Anklageren fortæller, at det endnu er uvist, hvornår udvisningen kan blive effektueret, men at kvinden i retten gav udtryk for, at hun gerne ville hjem til Thailand så hurtigt som muligt.

https://vafo.dk/112/Kvinde-blev-anholdt-midt-under-thai-massage/artikel/574993


   
Citer
(@anjin)
Eminent Member
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 14
 

Det undrer mig, hvorfor det kun giver indrejseforbud i 2 år, - når eks een dags overskridelse af et turistvisum giver 3 års udelukkelse.

Gad vide om det har konsekvenser for den person, som har stået for invitationen - ekstra tjek ved fremtidige invitationer ?

 

 

 

 


   
SvarCiter
(@eddie)
Estimable Member
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 199

   
SvarCiter
Kanosejleren
(@kanosejleren)
Reputable Member
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 191
Topic starter  
Udgivet af: eddie

Det var bedre, de sendte en idiot som ham her hjem. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/finansministeren-skal-tage-stilling-til-storkriminelle-danny-abdalla/7400334

På det punkt er Jeg helt enig med dig. Og for en gang skyld er Jeg enig med DF, hvis man ikke kan effektuere udvisningen af Danny Abdalla, burde han holdes indespærres.


   
SvarCiter