Min mor giftede sig...
 
Notifications
Clear all

Min mor giftede sig hundrede procent for at få økonomisk sikkerhed


(@newsman)
Famed Member Admin
Tilmeldt: 5 år siden
Indlæg: 1004
Topic starter  

Min mor giftede sig hundrede procent for at få økonomisk sikkerhed

Aphinya Jatuparisakul voksede op i det nordøstlige Thailand med sin mormor og morfar. De boede i en af de fattigste regioner i hele landet.

Aphinyas mor solgte gademad i Bangkok for at tjene penge til familien, og senere rejste hun på et turistvisum til Danmark for at finde en mand, der kunne give hende økonomisk sikkerhed og opholdstilladelse.

– Min mor var, ligesom mange andre kvinder med hendes baggrund, nødsaget til at rejse langt væk for sine børns skyld, siger Aphinya.

Aphinyas mor var væk i nogle år, men en dag vendte hun tilbage til landsbyen. Hun havde fået en dansk mand, og Aphinya skulle med tilbage til Danmark. Aphinya var fem år på det tidspunkt og kunne ikke genkende sin mor længere.

– Da jeg skulle gennem lufthavnen gik det op for mig, at jeg skulle med den her fremmede kvinde til et nyt land. Jeg skreg og ville ikke med gennem paskontrollen, siger hun.

Hendes mor drømte om et rigtigt familieliv, efter at de var blevet familiesammenført i Danmark.

Vil nedbryde fordommene

– Min mor giftede sig hundrede procent for at få økonomisk sikkerhed, og det er helt i orden. Thailandske kvinder leder også efter kærligheden, men de har nogle vigtigere prioriteter, som er deres børn og familie. Det gør ikke deres jagt efter kærlighed mindre værd, siger Aphinya.

Mange af mine barndomsveninder fra Thailand er blevet gogodansere eller sexarbejdere i Thailand. Kvinderne på Istedgade er også bare mødre, der vil sende penge hjem til deres børn.

Læs den fulde artikel på: Femina.dk

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


   
Vandango reacted
Citer