Mine rettigheder er...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

Mine rettigheder er fjernet, fordi min hustru er fra Thailand  

  RSS

Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Moderator
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 369
9. oktober 2018 0:16  

For fire år siden flyttede udenrigsjournalist Michael Rastrup Smith hjem til Danmark med sin hustru, Pattama. Fordi hun er fra Thailand, kom de ind under Udlændingestyrelsens opsyn. Det skal man ikke ønske sig. Ægteparret flytter nu til Tyskland for at ‘hvidvaske’ deres forhold som EU-borgere. Efter seks måneder kan de flytte tilbage til Bornholm igen. Andre er i langt værre situationer og bliver nødt til enten at flytte eller sende børn ud af landet. Det er tragisk, hvad et bredt politisk flertal lader foregå i Danmark i disse år, skriver han.

Jeg har egentlig ikke tid til at skrive det her, for vi har solgt vores hus i Svaneke og lejet en lejlighed i Flensborg og er midt i at pakke huset i Svaneke sammen. Men der er så mange misforståelser om, hvad det er, Pattama og jeg har gang i, så jeg vil gerne rede trådene ud:

Vi flyttede til Danmark for fire år siden.

Fordi Pattama ikke er fra et EU land kom vi under Udlændingestyrelsens ”vinger”.

Pattama fik i 2015 og efter fire måneders ventetid en opholdstilladelse i Danmark.

Den udløb sidste år, og efter syv måneders ventetid, hvor hun ikke måtte forlade Danmark uden særlig tilladelse fik hun en ny opholdstilladelse der gælder til 2022.

Under den lange sagsbehandling måtte vi søge politiet i Rønne om tilladelse til at tage til Køge for at fejre jul.

Politikerne er så besat om at behandle alle i Danmark ens, at mine rettigheder bliver taget fra mig, for at legitimere overfor de nytilkomne, at det er sådan vi gør det i Danmark

Læs den fulde artikel på: POINT of VIEW International


Citere