To thailandske kvin...
 
Share:

To thailandske kvinder fængslet og sigtet for ulovligt ophold  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 1 år siden
Indlæg: 318
11. januar 2019 17:43  

To thailandske kvinder er blevet fængslet og sigtet for at opholde sig ulovligt i Danmark. 

Det sker efter, at politiet har fundet ud af, at kvinderne har tilbudt sex på en massageklinik i Randers.

Der er tale om en henholdsvis 25-årig og 36-årig kvinde. De skal nu tilbringe op mod fire uger i fængslet, hvorefter de vil blive udsendt af Danmark.

- Kvinderne fortæller selv, at de har tilbudt seksuelle ydelser til kunder. Center mod Menneskehandel har været ind over sagen, og de vurderer ikke, at kvinderne er blev handlet, så det lader til, at de er kommet hertil af egen fri vilje, siger pressemedarbejder Jakob Christiansen. 

En 50-årig kvinde er samtidig blevet anholdt for rufferi. De to kvinder, der står til at sendt ud af landet, har arbejdet på den 50-åriges massageklinik, og hun har tjent penge på deres prostitution. 

- I første omgang har vi kunnet finde bevis på, at hun begået rufferi fra november og frem til i dag. Nu skal sagen efterforskes yderligere, og det kan være, vi kan bevise, at det har stået på i en længere periode, siger Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi.

De to kvinder er anholdt efter udlændingeloven og bliver hjemsendt, fordi de har ikke haft tilladelse til at bo i Danmark. 

Læs nærmere på: TV2 Østjylland

 


Citere
eddie
(@eddie)
Fast debattør
Meldt ind: 1 år siden
Indlæg: 176
11. januar 2019 23:20  

Ja det er en farlig måde at lege turist i DK på.


SvarCitere