Share:
Share
Notifications
Clear all

Ædt af varan  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 507
17. maj 2020 14:46  

Nyfødt dreng ædt af varaner

En flok drenge legede uskyldigt ved søbredden i Nakhon Si Thammarat i det sydlige Thailand, da en af dem pludselig fangede en underlig lugt. Kort efter fik han øje på en pose – med et uhyggeligt indhold.

I den lå nemlig liget af en nyfødt dreng, som var blevet frygteligt tilredt – alle hans indre organer var blevet flået ud.

Drengene fik fat på en sikkerhedsvagt, der tilkaldte politiet. De kunne hurtigt konstatere, at babyen i posen havde været død en eller to dage. Og de mente ligeledes, at babyens voldsomme bidesår var forårsaget af varaner, der holder til i søen og normalt lever af fisk eller affaldsrester.

Myndighederne undersøger nu liget for at fastslå, og babyen var i live, da han blev droppet i søen og dermed blev dræbt af varanerne. Eller om han var død inden da.

– Vi tror, en hensynsløs mor har smidt babyen i vandet eller stillet efterladt på bredden, før den blev angrebet af varanerne. Nu vil vi undersøge overvågningskameraer i nærheden for at finde og arrestere hende. Liget bliver lige nu obduceret og grundigt undersøgt på hospitalet, fortæller politimajor Jittakorn Konglhue.

Læs nærmere på:


Citere