Anholdt med 180 kil...
 
Del:
Notifications
Clear all

Anholdt med 180 kilo marihuana


Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Tilmeldt: 3 år siden
Indlæg: 646
Topic starter  

Anholdt med 180 kilo marihuana

Journalistik kan føre til alt muligt, hedder det på dansk. Med 'alt muligt' mener man som regel noget andet arbejde. I Thailand kan det tilsyneladende føre til en karriere som narkosmugler.

I hvert fald blev en mand, der hævder at være en stringer – en, der giver oplysninger til en journalist eller en avis – for en Bangkok-baseret avis, anholdt sent mandag aften.

Han blev stoppet af en patrulje fra søværnet, efter at de havde fundet 180 kilo komprimeret marihuana i hans bil, nær Mekong-floden i That Phanom-distriktet.

Patruljen anholdte Phattanachai Khamphukaew ved flodbredden, da han var ved at læsse sække ind i bilen sent mandag aften.

Sækkene viste sig at indeholde 180 styk komprimeret marihuana, hver med en vægt på et kilo. Det fortalte kaptajn Rit Nathawong til medierne tirsdag.

Under det forhør, der snart fulgte, indrømmede den formodede narkosmugler, at han ikke havde noget arbejde. I stedet brugte han sin tid på at smugle narkotika for en, der betalte ham 50.000 bath – godt 10.000 danske kroner.

Marihuanaen var tiltænkt markedet i Bangkok.

Læs nærmere på:

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter - Okuna


Citer