Hviderussisk model ...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

Hviderussisk model udvist af Thailand  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 493
19. januar 2019 10:56  

Efter næsten et års fangenskab i Thailand blev den hviderussiske model, som oprindeligt hævdede, at hun havde beviser for Ruslands hjælp til Donald Trump med at vinde præsidentposten i USA, udvist og sendt retur til Hviderusland.

Hun blev udvist efter at være blevet kendt skyldig i at være involveret i 'et sextræningskursus'. Det skriver channelnewasia.com.

Nastya Rybka, som hun var kendt under (født Anastasia Vashukevich), blev tilbageholdt sammen med en del andre efter en politirazzia i Pattaya sidste februar.

'Kurset', der blev holdt i Pattaya, havde Alex Kirillov som frontfigur. Han er en selvudlært russisk guru i at forføre kvinder - nogle deltagere bar skjorter med påskriften 'sex animator'.

Anastasia Vashukevich erklærede sig skyldig, sammen med syv andre, i forskellige anklager ved en domstol i Pattaya. Den beordrede gruppen deporteret.

Torsdag eftermiddag, lokal tid, blev Vashukevich og de fleste øvrige fra retssagen sat på et Aeroflot-fly, der havde Moskva som endestation.

Thailands immigrationschef, Surachate Hakparn, sagde, at resten af gruppen ville forlade landet torsdag aften.

De er alle blevet sortlistet fra at komme tilbage til Thailand.

Læs nærmere om sagen på: BT


Citere
Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 493
29. januar 2019 18:36  

I den mere kulørte afdeling har Oleg Deripaska været involveret i en langvarig saga om den hviderussiske model og escortpige Nastya Rybka.

Hun opnåede en vis berømmelse sidste år, da hun hævdede at have beviser på, at Rusland hjalp Donald Trump med at blive præsident i USA.

Nastya Rybka skulle være kommet i besiddelse af beviserne, da hun befandt sig ombord på Oleg Deripaskas yacht.

Modellen fremlagde først sine beskyldninger, efter hun var blevet fængslet for at arrangere et sex-seminar i Thailand. Nastya Rybka tilbød USA at fremlægge sine beviser, hvis amerikanerne kunne forhindre, at hun blev udleveret til Hviderusland.

Rybka blev tidligere på måneden anholdt i Moskva, da hun var på vej fra Thailand til sit hjemland.

I retten undskyldte modellen sine anklager mod Oleg Deripaska. Hun blev efterfølgende løsladt.

Læs nærmere på: DR


SvarCitere
Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 493
30. januar 2019 18:35  

Den karismatiske kvindes nedtur eksploderede for alvor, da hun i februar sidste år blev arresteret i Pattaya i Thailand under en erotisk 'trænings-session'.

Det kostede hende senere en dom på 18 års fængsel for at have etableret og været medlem af et hemmeligt selskab og for forsøg på at lokke unge mennesker til at prostituere sig.

Anastasia Vasjukevitj lykkedes med at udnytte sin taletid i medierne og blive løsladt i utide, men de russiske myndigheder var ikke sene til igen at slå kløerne i den besværlige kurtisane, da flyet med hende om bord landede i Sheremetyevo.

I interviewet med CNN beskriver hun fængselsopholdet i Bangkok som 'et helvede', og hun er tilsyneladende også grundigt træt af sin hovedrolle i medierne:

- Det er som en 'blockbuster med mig inden i. Det er bare ikke en film. Det er mit liv, siger hun til CNN.

Læs nærmere på: Ekstra Bladet


SvarCitere