Kærestepar tvunget ...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

Kærestepar tvunget til at give offentlig undskyldning for uanstændig opførsel  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 507
6. januar 2020 20:48  

Thailandsk politi tvang ungt kærestepar til at give en offentlig undskyldning for uanstændig opførsel på strand i Pattaya

Er man på ferie i Thailand, og får man lyst til sex i det offentlige, så skal man tænke sig godt om - også selvom man umiddelbart tror, at man er alene.

For nogle få sekunders sjov kan ende med at blive en meget ydmygende oplevelse.

Det oplevede et russisk kærestepar, som fejrede nytår i feriebyen Pattaya.

Parret drak øl på stranden og blev pludselig meget kærlige over for hinanden. De var dog ikke alene. Deres intime nytårsaften på stranden blev filmet af en forbipasserende, og denne gav videoen til politiet.

Skulle sige undskyld på pressekonference
Politiet fandt hurtigt frem til det unge par ved hjælp af overvågningskameraer. Parret blev anholdt for offentlig uanstændighed.

Men ikke nok med at parret begge skulle betale en bøde på 5000 baht (1121 kroner), så ville myndighederne også have, at de skulle stille op til en pressekonference og sige undskyld for deres opførsel.

- Begge turister tilstod, at de var personerne i videoklippet. De rejste begge to for at fejre nytåret. De forlod en bar på Walking Street og fortsatte til stranden for at drikke alkohol. De fortalte, at de følte sig opstemte, og fordi de var fulde, mistede de følingen med, hvor de var og startede derfor med at have sex.

Parret undskyldte på pressemødet og klappede deres hænder sammen, som er en måde at vise respekt på i Thailand.

Læs nærmere på: Ekstra Bladet


Citere