Købte billig iPhone...
 
Del:
Notifications
Clear all

Købte billig iPhone på nettet


Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Tilmeldt: 3 år siden
Indlæg: 626
Topic starter  

Købte billig iPhone på nettet

En ung mand fra Thailand oplevede på egen krop at han nok skulle have været lidt mere opmærksom, da han bestilte en iPhone på nettet, og modtog en helt anden pakke end ventet.

Tre, fire, fem kliks på en computer, og du modtager en ny iPhone inden for en uges tid. Det var hvert fald planen for den unge mand.

Desværre havde han ikke været helt opmærksom nok, da han shoppede online efter en ny telefon. Måske prisen burde få alarmklokkerne til at ringe, men den unge mand var tilsyneladende så begejstret over, at få fingrene i en spritny iPhone, at han glemte at læse det med småt.

For i stedet for en af Apples absolut mest populære produkter, var det en noget anden pakke der ventede ham. Han undrede sig en lille smule over prisen for leveringen, da den var højere end han havde regnet med, men ved tanken om en ny mobil, blev den bekymringen ganske givet hurtigt forstummet.

Da pakken så endelig ankom, og spændingen nåede sit højdepunkt, må det have været en meget mærkelig følelse, den unge thailænder stod med. I stedet for en pakke på størrelse med en mursten, som forventet, modtog han en kæmpe papkasse, på størrelse med ham selv.

Det viste sig, at den unge mand i sin iver efter en ny telefon, havde bestil et bord, formet og udsmykket som en iPhone i stedet.

Han delte sidenhen historien på sociale medier, hvor mange fik øjnene op for virksomheden, der producerer bordet. Andre griner blot af den unge mands lettere uheldige køb.

Læs og se nærmere på:

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter - Okuna


Citer