Strenge straffe for...
 
Share:

Strenge straffe for selfie  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 1 år siden
Indlæg: 336
10. april 2019 7:41  

I flere år er turister i stigende grad valfartet til Mai Khao-stranden på Phuket for at tage nogle helt usædvanlige billeder.

På badestranden er det nemlig muligt at komme helt tæt på de fly, der letter og lander i den nærliggende lufthavn på den populære ferieø.

Til Bangkok Post udtaler myndighederne, at de vil oprette en sikkerhedszone ved landingsbanen, så turister ikke kan komme for tæt på flyene. Det vil ikke heller ikke være tilladt at flyve droner i området.

»Straffen for ikke at overholde reglerne inkluderer dødsstraf, en livstidsdom eller en fængselsdom på mellem fem og tyve år i henhold til Air Aviation Act fra 1978,« siger Monrudee Gettuphan, direktør i Phukets Internationale Lufthavn. Derudover risikerer man også at få en bøde på op til 40.000 baht.

Wichit Kaeothaithiam, der er lufthavnschef i lufthavnen, udtaler til Bangkok Post, at problemstillingen udgør et dilemma for dem, da de på den ene side ønsker at beholde de indtægter, som turismen skaber, men at de på den anden side bliver nødt til at overholde sikkerhedsreglerne fra Det Internationale Luftfartstilsyn.

Læs nærmere på: BT og Bangkok Post


Citere