Share:
Share
Notifications
Clear all

Thailand åbner grænserne for et begrænset antal udlændinge fra den 1. juli  


Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 3 år siden
Indlæg: 568
Topic starter  

Thailand vil igen give udlændinge lov til at rejse ind i landet fra den 1. juli efter mere end 3. måneders COVID-19 nedlukning.

Det vil dog ske efter nye, strategiske retningslinjer, og regeringen oplyser, at almindelige turister står bagest i køen og ikke er omfattet af åbningen i denne omgang.

Der åbnes i første omgang for 50.000 udlændinge. Langt det største segment er såkaldt »medicinsk turisme og wellness«. Det drejer sig om cirka 30.000 personer. Segmentet dækker over mennesker, der skal behandles på de thailandske hospitaler. Det er en af landets vigtigste valutaindtægtskilder, og sektoren er udpeget som en af de 13 nøgleindustrier, som Thailand satser på som vækstmotorer frem mod 2025.

Lige efter »medicinsk turisme og wellness« med hurtig adgang og uden karantæne står besøgende til regeringen plus forretningsfolk og investorer på korttidsbesøg, det vil sige 3-5 dage.
 
Thailand lukkede grænserne for udlændinge den 25. marts. Siden er kun hjemvendte thaier eller udlændinge med permanent visum blevet lukket ind. De har måttet tilbringe 14 dages karantæne på faciliteter udpeget af regeringen, inden de er blevet lukket ud i samfundet.
 
Nu lukkes der forsøgsvis op for cirka 50.000 indrejsende fra den 1. juli inden for stramt definerede segmenter:
  • 30.000 til hospitalerne (medicin og wellness).
  • 15.400 fagspecialister og eksperter.
  • 2.000 lærere og studerende.
  • 2.000 med Thai-familier eller permanent opholdstilladelse.
  • 700 forretningsfolk og investorer.

Der lukkes tidligst op for individuelle turister fra den 1. august fra lande, som Thailand laver en udvekslingsaftale med – en såkaldt boble.

Læs nærmere om genåbningen på:

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter - Okuna


Citere