Share:

Thailands turistråd lancerer en speciel turistbus  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 386
17. august 2019 11:53  

Tourism Authority of Thailand, nye opfindelse med en “Mobile Car’ information kiosk til turister skal vise turister en række af landets andre attraktioner samt promovere events og festivaler i de store turistområder uden for hovedstaden.

TAT’s Mobile Car information kiosk til turisterne er et godt gammeldags VW Folkevognsrugbrød. Den befinder sig navnlig på en af Bangkoks mest besøgte gader for turister, Khao San Road. Men den anderledes turistbus vil også være at finde andre steder i Bangkok, hvor der kommer mange turister. Dens åbningstider vil typisk være onsdag til søndag og i timerne fra klokken 12 til klokken 19.

Bussen hører under TAT’s marketings- og kommunikationsafdeling; den er malet i farverne fra TAT- kampagnen TAT’s “Amazing Thailand” og er bemandet med engelsk- og kinesisktalende personale.

Ved bussen kan turisterne få alt fra informationer som assistance fra bussens personale, herunder kan de få udleveret brochurer eller scanne turistinformationer med QR-koder.

Et af hovedmålene med den rullende turistbus fra TAT, er at gøre opmærksom på Thailand mange dejlige attraktioner over hele landet. Ligeledes skal bussen være med til at give et positivt indtryk af Thailand som rejseland, oplyser TAT. Det kan for eksempel være landets nationalparker, som der bliver stadig flere af.

Læs nærmere på:


Citere