visum besøg  

  RSS

michael pedersen
(@mich1963)
Helt grøn debattør
Meldt ind:2 måneder  siden
Indlæg: 2
3. juli 2018 18:40  

før hen skulle thai kvinde have 50000 bath på kontoen hører det er ændret og ret difust ?? nogle med input


SvarCitere
anjin
(@anjin)
Helt grøn debattør
Meldt ind:2 måneder  siden
Indlæg: 2
3. juli 2018 19:59  

De siger 350 dkk / 1750 Baht pr døgns ophold . Såfremt den besøgende skal være indkvarteret privat hos dig, så kan de acceptere et lavere beløb, men uden at ville definere dette.

vh. Anjin


SvarCitere
anjin
(@anjin)
Helt grøn debattør
Meldt ind:2 måneder  siden
Indlæg: 2
3. juli 2018 20:01  

*indkvarteret hos dig samtidigt med, at du i invitationen har accepteret at ville dække omkostninger her.


SvarCitere
michael pedersen
(@mich1963)
Helt grøn debattør
Meldt ind:2 måneder  siden
Indlæg: 2
4. juli 2018 8:33  

det er jo også diffust..mon ikke udgangspunket er lig det gamle, hvis man dækker omkostningerne.  


SvarCitere
milex
(@milex)
Helt grøn debattør
Meldt ind:2 måneder  siden
Indlæg: 2
4. juli 2018 12:02  

Tror godt du kan regne med 350dkk pr døgn. Det var ihvertfald udgangspunktet hos VFS sidst vi ansøgte - også selv om man som indbyder dækker alle omkostninger.

Om man kan forhandle sig til et andet beløb hvis man ansøger direkte på ambassaden ved jeg ikke.


SvarCitere
Farao54
(@farao54)
Nybegynder
Meldt ind:2 måneder  siden
Indlæg: 8
4. juli 2018 19:57  

De gange jeg har sørget for besøg i DK, har jeg sat penge ind på hendes konto. Når visum var givet, blev pengene brugt til flybilletten... Aldrig haft problemer med den fremgangsmåde...


SvarCitere
eddie
(@eddie)
Aktiv debattør
Meldt ind:2 måneder  siden
Indlæg: 31
5. juli 2018 0:29  

Der er strammet gevaldigt op på turistvisum kravene. Det er rigtig, der før skulle stå 50.ooo B men i dag sal der stå 151.ooo B og du kan ikke hæve pengene igen, for pigen skal visa bankbogen, når hun henter visaet i Bangkok.


SvarCitere
Farao54
(@farao54)
Nybegynder
Meldt ind:2 måneder  siden
Indlæg: 8
5. juli 2018 20:14  

Helt præcist står der følgende (Boyfriend/girlfriend visa):

You must have the necessary means to pay for your stay and return trip.
What will be considered as necessary funds will be determined by the
Embassy and depends on the length of your stay, and whether you will
stay at a hotel or with friends or family. As a general rule, you must have at
your disposal approx. DKK 350 (THB 1,750) per day. A smaller amount
may be accepted if you are staying in a private home and your host will
cover all costs. If you are staying at a hotel, the amount must be greater,
approx. DKK 500 (THB 2,500) per day.

Og så er det ret simpelt at regne...

30 dage * 1.750 Baht = 52.500 Baht

90 dage * 1.750 Baht = 157.500 Baht

Det chokkerer rent faktisk også mig... 


SvarCitere
eddie
(@eddie)
Aktiv debattør
Meldt ind:2 måneder  siden
Indlæg: 31
6. juli 2018 9:49  

Jeg kender flere tilfælde, hvor det før gik uden problemer, i dag bliver folk afvist for det mindste.

Under pigens beskæftigelse skal man i al fald ikke skrive,at hun fx. er massagepige med mindre hun har et ansættelsesbrev, derfor er det bedre intet at anføre i den rubrik ved arbejde.


SvarCitere
Christian Herløv Rasmussen
(@holdfastnu)
Helt grøn debattør
Meldt ind:2 måneder  siden
Indlæg: 1
6. juli 2018 11:10  

Tilstrækkelige midler til rejse og ophold

Som hovedregel bør visumansøger dokumentere sin hensigt om at udrejse igen ved at rejse på en returbillet eller have billet til videre rejse. Praksis på dette område synes dog at være noget under opblødning, så måske kan du også slippe afsted med at bevise, at du har penge nok til at købe billetten hjem, så du ikke strander i Danmark. Den sikreste løsning, hvis du ikke vil opleve problemer på rejsen, er dog stadig at rejse på en returbillet.

Som hovedregel skal visumansøger herudover råde over et beløb på 50 euro / 350 kroner for hver dag, det påtænkte ophold i Schengen varer, hvis visumansøgeren selv skal betale for rejse og ophold.

Dette gælder imidlertid ikke, hvis det er den herboende reference, som betaler rejse og ophold.

Værten i Danmark har jo løbende indtægt, medens besøget står på, og behøver derfor ikke have sparet penge op på forhånd. Desuden koster det ikke 350 kroner om dagen at koge en ekstra portion pasta til en overnattende gæst.

De 350 kroner om dagen er beregnet på den situation, hvor du f.eks. er vært for et internationalt idrætsstævne og har sørget for, at dine gæster kan overnatte gratis på den lokale skole. I den situation skal de selv betale for transport og for at spise på restaurant 3 gange om dagen, og det koster let mindst 350 kroner.

Hvis det er den herboende vært, der betaler for det hele, skal du bare være "pålidelig", og det kan du f.eks. understøtte ved at forklare ordentligt, hvad formålet med besøget er. "Besøg hos kæreste" eller "besøg hos ægtefælle" er fuldt tilstrækkeligt til, at du er en pålidelig vært, da det giver sig selv, at ægtefæller og kærester gerne vil være sammen. Hvorimod "besøg hos ven" alt andet lige kræver mere forklaring om, hvad formålet med rejsen egentlig er.

Desuden bør du dokumentere din økonomi ved at fremsende kopi af lønsedler eller lignende til den, der skal søge visum. Der er ikke krav om, at du skal være Joakim Von And for at få din kæreste eller ægtefælle på besøg, da det som sagt ikke koster alverden at koge en ekstra portion pasta. Selv kontanthjælsmodtagere og studerende kan derfor være vært for deres ægtefælle eller kæreste. Eller deres bror hvis I allerede er familiesammenført.

Men ønsker du at invitere 10 gæster på besøg i 90 dage, skal der nok en lidt bedre økonomi til for, at det bliver godkendt.


SvarCitere
Del budskabet