Share:
Share
Notifications
Clear all

Thailand kræver, at man kan fremvise negativ coronatest ved indrejse  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 469
22. marts 2020 18:21  
Thailand kræver, at man kan fremvise negativ coronatest ved indrejse. Man skal derfor nu kunne dokumentere, at man ikke er smittet med coronavirusset, hvis man skal ind i Thailand.
 
En række danske turister frygter, at de ikke kan komme ud af Asien, eftersom både Singapore og Thailand har ændret deres rejsevejledninger markant.
Singapore har lukket grænserne for samtlige turister, og Thailand kræver, at man kan fremvise en negativ coronatest, førend man kan få lov til at indrejse - det gælder også ved transit.
 
Udenrigsministeriet har opdateret rejsevejledningen til Thailand, efter de thailandske myndigheder har oplyst, at transitrejsende via til Thailand fra søndag den 22. marts ved check-in i lufthavne skal fremvise:
 
  • En sundhedserklæring. Sundhedserklæringen skal være underskrevet af en læge inden for de seneste 72 timer før afrejse. Myndighederne har udviklet en skabelon for sundhedserklæringen, som kan findes her.

  • Sundhedsforsikring. Sundhedsforsikringen skal have dækning op til US 100.000 dollars, svarende til ca. DKK 700.000 kr. Hvis rejsende ikke kan fremvise en sundhedserklæring og sundhedsforsikring ved check-in, kan flyselskabet nægtet adgang til fly.

 
Den danske ambasade i Bangkok oplyser, at de nye regler for ind- og udrejse til Thailand kun gælder, hvis man kommer til Thailand enten som endestation eller som transitland. De gælder ikke, hvis man er i Thailand og skal udrejse.
 
Læs nærmere på:

Citere