Se indlæg
 Udskriv debat
Hjælp hvem ved hvad
Stampe
Hjælp hvem ved hvad integrationslovens §56 siger ??
har prøvet at se inde på Integrations ministeriet hjemmeside, men kan ikke finde noget om integrationslovens §56.
Min kone har lige fået sin midetidlige opholdstilladelse i 2 år, og de har besluttet at hun er omfattet af integrationslovens §56.
har fået opholdstilladelse med fraveget krag om Bolig og forsørgelseheller ikke nogen bankgaranti..
så vi er meget Glade nu
PfftPfftPfft
Redigeret af Stampe d. 12/11-2004 21:20
[img]http://i200.photobucket.com/albums/aa313/Stampe_dk/Stampe.gif[/img] is not a valid Image.
Hilsen Stampe
 
Davser Stampe
Ja gå ind på din bedste ven i nettet [url] http//www.google.com[/url]
og der vil du finde det du søger
bamsen
 
dkjohnt
Hej Stampe.....
Stort tillykke. Du skriver
"og de har besluttet at hun er omfattet af integrationslovens §56. har fået opholdstilladelse med fraveget krag om Bolig og forsørgelseheller ikke nogen bankgaranti.."

Der er sikkert andre der gerne vil høre hvad du har opfyldt for at blive omfattet af §56. Blev i gift i Thailand eller Danmark. Hvor lang tid har i kendt hinanden. Har i børn sammen, eller har du børn fra tidligere ægteskab du forsørger..????
Boet i Thailand - Cambodia - Myanmar siden 1994, heraf 8 år som guide.

"If you havnt been - you havnt live"
 
Stampe
Vi er blevet gift her i danmark, vi har kendt hinanden i ca 1 år.
Jeg har et barn fra tidliger ægteskab ( han er i familiepleje ) derfor er kravene blevet fraveget,
vi skal have et barn sammen her til Februar.
ellers har jeg bare sørget for at alle de papier de skulle bruge var der fra starten. der er gået ca. 2 1/2 månede fra vi søgte til svaret kom vi søgte den .30/8

PfftPfftPfft
[img]http://i200.photobucket.com/albums/aa313/Stampe_dk/Stampe.gif[/img] is not a valid Image.
Hilsen Stampe
 
oleskyum
Tillykke Stampe.

Det lyder lovende for jer.

Men det viser rigtig hvor svært det er at vejlede andre der forsøger familiesammenføring.

Hvis du finder ud af den paragraf kan du så ikke offentliggøre den.

Husk nu endelig hendes skoleGrinGrinGrin i bor jo ikke i bamses kommune.
 
Stampe
det er Udlændingelovens §9 stk. 3 & Udlændingelovens §9 stk.6
Opholdstilladelse efter §9 stk. 1 nr.1
[img]http://i200.photobucket.com/albums/aa313/Stampe_dk/Stampe.gif[/img] is not a valid Image.
Hilsen Stampe
 
surin
reglen gælder hvis du har et eller flere børn med en anden end den du søger familie sammenføring med og så kræves det at du mindst har reglmæssig samkvem med dit barn
men har du det så er du undtaget for alle krav på grund af dit barns menneskerettigheder
vi har selv benyttet samme regler og fik opholdstill. på kun en mrd.
 
Spring til debat: