Ofte stillede spørgsmål - Sådan opretter du en ny tråd
Som nyt medlem på Dansk Thai Website kan det måske virke lidt svært at komme i gang med at deltage på lige vilkår med alle de andre medlemmer på siden i kraft af at man som ny ikke kender siden og hvordan den er opbygget. Vi i admin modtager ofte spørgsmål fra nye medlemmer om hvordan de skal oprette og poste et nyt indlæg i en ny tråd i forumet. Vi prøver derfor med denne lille vejledning at vise hvordan man får oprettet en ny tråd og postet et nyt indlæg i forumet. Det skal ikke være nogen hemmelighed at øvelse gør mester, og de fleste nye medlemmer føler sig allerede hjemmevant med måden at oprette tråde og poste nye indlæg på efter de har oprettet og postet deres første 2-3 nye indlæg. Derfor, lad dig ikke afskrække. Når det først er lært så kommer det helt automatisk uden man tænker videre over det.

På Dansk Thai Website har vi i denne vejledning valgt at benytte billeder med røde markeringer, samt lidt vejledende tekst for at illustrerer hvordan man opretter nye tråde og poster et nyt indlæg. Nå men lad os komme i gang med vejledningen.

1. Debatoversigten
Det første man skal er at komme ind i debatoversigten. I debatoversigten kan du se alle de forskellige kategorier i forumet.
For at komme ind i debatoversigt så går man ind i Topmenuen og vælger Forsiden og i undermenuen vælger man Brugerforum.
Se venligst nedenstående illustration.2. Vælg kategori i debatoversigten
Når man er kommet ind i debatoversigten, så skal man vælge en kategori hvor man ønsker at oprette sin nye tråd.
Vi har opdelt forumet i forskellige kategorier for at gøre det lettere for medlemmerne at finde tråde om bestemte emner. Det er derfor vigtigt at man vælger at oprette sin nye tråd i den rigtige kategori, det er man selv bedst tjent med ligeledes som de andre medlemmer lettere kan finde emner som interessere dem. Kan du ikke finde en kategori som passer til din nye tråd, så vælg venligst kategorien Andet for tråde omhandlende emner som ikke passer ind i de andre eksisterende kategorier.

I vores lille vejledning her, der vælger vi simpethen den øverste kategori i debatoversigten som hedder Nyheder. Du kommer ind i kategorien ved at trykke med musen på katogorien Nyheder.
Se venligst nedenstående illustration.3. Opret ny tråd i kategorien
Nu er vi så kommet ind i den valgte kategori Nyheder og der har vi foruden mulighed for at se allerede eksisterende tråde i kategorien også mulighed for at oprette vores egen nye tråd. For at oprette en ny tråd, så klikker man simpelthen med musen på ikonet og så kommer man videre og kan oprette sin nye tråd.
Se venligst nedenstående illustration.4. Opret ny tråd i den valgte kategori
Når man opretter en ny tråd, så er det vigtigt at man foruden at vælge den rette kategori for sin nye tråd i debatoversigten også vælger en Overskrift på tråden som kort beskriver hvad tråden omhandler. Man skal huske på at det er denne Overskrift som de andre medlemmer ser og ud fra denne Overskrift vælger om de gider gå ind i tråden og læse den og eventuelt besvare indlæg i tråden. Vælg og skriv derfor en sigende Overskrift for din tråd. Se venligst på nedenstående illustration hvor man skriver sin Overskrift for sin nye tråd. Det er ved det øverste røde pil.

Foruden en sigende Overskrift så skal man naturligvis også skrive et indlæg. Indlægget er i bund og grund bare en tekst hvor man får skrevet sin besked, sit spørgsmål eller lignende. Selvfølgelig er det en god idé at gøre sit indlæg så læseværdigt som muligt. Det gør det indlægget lettere at læse for de andre medlemmer, og hvis du tilmed prøver at uddybe din mening eller spørgsmål mest muligt så er der også større chance for at de andre medlemmer forstår dig allerede første gang uden at de må bede om en uddybning. Desuden skal dit indlæg overholde det gældende Reglement på Dansk Thai Website.
Se venligst på nedenstående illustration, ved den nederste røde pil, hvor man skriver sit indlæg.5. Når man er færdig med sin nye tråd
Når man er færdig med det første indlæg i sin nye tråd, så kan man vælge om man vil se en kladde med resultatet eller om man bare vil gemme sit nye indlæg. Herfra anbefales det at man lige ser en kladde ved at trykke på Vis kladde med indlægget før man trykker på Gem indlæg. Idéen ved lige at se en kladde først før man gemmer indlægget er selvfølgelig for at se om man har lavet stavefejl, skrevet fuldstændig uforståeligt eller om der skulle være andre ting som man ikke selv er helt tilfreds med.
Se venligst på nedenstående illustration, ved den nederste røde pil, hvor man skal trykke for at se kladde af sit nye indlæg.6. Når man har set kladden med sit nye indlæg
Når man så har set kladden med sit nye indlæg og ikke finder anledning til at lave nogle ændringer, så er det blevet tid til at gemme og poste sit nye indlæg. Indlægget i sin nye tråd poster man ved at trykke på Gem indlæg forneden - se venligst på nedenstående illustration, ved den røde pil. Indlægget bliver nu postet og lagt ud i den valgte kategori og kan dermed ses af de andre medlemmer på siden.

Såfremt man ikke er helt tilfreds med sin kladde, så kan man stadigvæk nå at rette i indlægget. Når man har lavet sine rettelser eller tilføjelser, så kan man vælge at se en ny kladde med dine seneste ændringer/tilføjelser. Benyt venligst samme fremgangsmåde som angivet i punkt 5. her i vejledningen for at se kladde på ny.

Se venligst på nedenstående illustration, ved den røde pil, hvor man skal trykke for at gemme og poste sit nye indlæg. Indholdet i den røde ring er selve kladden af sit indlæg.7. Indlægget i din nye tråd er nu postet
Nu er din nye tråd med det indlæg så postet og synlig for de andre medlemmer på siden. De andre medlemmer har nu mulighed for at læse din tråd og indlægget, samt besvare indlægget.
Se venligst nedenstående illustration af en ny tråd med et nyt postet indlæg.Din nye tråd vil foruden at blive vist i den valgte kategori i forumet også blive vist på forsiden af Dansk Thai Website i elementet hvor de 10 sidst aktive tråde bliver vist. Da din tråd er helt ny, så vil den naturligvis stå øverst indtil der bliver postet indlæg i en anden tråd. Såfremt der bliver postet indlæg i den tråd du har oprettet, så rykker tråden igen op på listen over de 10 sidst aktive tråde.
Se venligst nedenstående illustration af den nye tråd i listen på forsiden af de seneste 10 aktive tråde.Vi på Dansk Thai Website håber at du med denne lille vejledning nu føler dig bedre til rette på siden, og dermed tør at kaste dig ud i at oprette nye tråde på lige fod med de andre og mere erfarende medlemmer på siden.

God fornøjelse :-)

Administrationen på Dansk Thai Website