Billede og video på Dansk Thai Website
Det er på Dansk Thai Website muligt at indsætte billeder og videoer i sine indlæg. De fleste kender nok ordsproget om at et billede siger mere end tusind ord, og jo et billede eller en video kan ofte være med til at hjælpe på det budskab man har i sit indlæg. Desuden er det ofte også for læseren af dit indlæg interessant at se relevante billeder.

For at selv komme i gang med at benytte muligheden for at indsætte billeder og video i sine indlæg har vi udarbejdet nogle vejledninger i hvordan man skal gøre. Det der er vigtigt at huske når man vil indsætte et billede eller en video er at billedet eller videoen skal ligge et sted på nettet i forvejen - det er altså ikke nok at man bare har billedet eller videoen liggende derhjemme på sin harddisk.

Man kan på en anden måde sige, at man ikke rent fysisk lægger et billede eller en video ind i sit indlæg, men alene linker til billedet eller videoen således at mediet fremvises i sit indlæg. Der er derfor også lavet nogle vejledninger i hvordan man lægger et billede eller en video op på nettet så billedet eller videoen er tilgængelig f.eks. til indsættelse i et indlæg her på Dansk Thai Website.

Se nærmere på følgende vejledninger:

Billeder:
- Sådan indsætter du et billede i et indlæg
- Sådan lægger du et billede op på nettet
- Sådan finder du linket til et billede (under udarbejdelse)


Videoer:
- Sådan lægger du en video op på nettet (under udarbejdelse)
- Sådan finder du linket til en video (under udarbejdelse)
- Sådan indsætter du en video i et indlæg (under udarbejdelse)


God fornøjelse :-)

Administrationen på Dansk Thai Website