Ofte Stillede Spørgsmål
Hvad er 'Ofte Stillede Spørgsmål' også forkortet OSS eller FAQ:
Ofte stillede spørgsmål, forkortet OSS, er betegnelsen for en liste med spørgsmål, der er stille og besvaret meget ofte i forskellige sammenhænge på Internettet. Den engelske betegnelse frequently asked questions eller FAQ bruges også på dansk. Fænomenet opstod i nyhedsgrupper og på postlister, hvor de faste brugere blev trætte af altid at svare på de samme spørgsmål. Lister med spørgsmål og tilhørende svar blev så udsendt med jævne mellemrum. OSS'er bruges stadig i denne form. I nogle tilfælde sker det automatisk, men ofte udsendes listen manuelt, så den, der sender listen kan kontrollere den for forældede oplysninger. Den engelske forkortelse udlægges også som Frequently Answered Questions altså ofte besvarede spørgsmål og det er som regel de hyppige besvarelser, der har gjort at nogen har taget sig sammen til at oprette og vedligeholde en OSS for et bestemt emne.
Kilde: Wikipedia

Her på Dansk Thai Website:
Som nyt medlem på Dansk Thai Website kan det måske virke lidt svært at komme i gang med at deltage på lige vilkår med alle de andre medlemmer på siden i kraft af at man som ny ikke kender siden og hvordan den er opbygget. Vi i admin modtager ofte spørgsmål fra nye medlemmer om hvordan de skal benytte forskellige muligheder på siden og i forumet. Vi prøver derfor med disse små vejledninger at vise hvordan man benytter de forskellige muligheder siden og forumet tilbyder. Det skal ikke være nogen hemmelighed at øvelse gør mester, og de fleste nye medlemmer føler sig allerede hjemmevant f.eks. med måden at at besvare indlæg på i forumet efter de har besvaret og postet deres første 2-3 indlæg. Derfor, lad dig ikke afskrække. Når det først er lært så kommer det helt automatisk uden man tænker videre over det.

Indtil videre er følgende OSS'er lavet, og flere kommer til med tiden hvis behovet skulle opstå:

- Sådan opretter du en ny tråd
- Sådan besvarer du et indlæg i en tråd
- Sådan indsætter du et billede i et indlæg

Vi i Administrationen på Dansk Thai Website håber at du med Ofte Stillede Spørgsmål-vejledningerne vil føle dig bedre rustet til at deltage på siden og bruge de muligheder Dansk Thai Website og forumet giver, på lige fod med de andre og mere erfarende medlemmer på siden. Såfremt du stadigvæk skulle have spørgsmål, så er du mere end velkommen til at stille spørgsmålet i forumet hvor både Administration på Dansk Thai Website og alle brugerne kan besvare spørgsmålet.

God fornøjelse :-)

Administrationen på Dansk Thai Website