Ofte stillede spørgsmål - Sådan besvarer du et indlæg i en tråd
Som nyt medlem på Dansk Thai Website kan det måske virke lidt svært at komme i gang med at deltage på lige vilkår med alle de andre medlemmer på siden i kraft af at man som ny ikke kender siden og hvordan den er opbygget. Vi i admin modtager ofte spørgsmål fra nye medlemmer om hvordan de skal besvare indlæg i allerede eksisterende tråde i forumet. Vi prøver derfor med denne lille vejledning at vise hvordan man får besvaret et indlæg i en eksisterende tråd og postet sit indlæg i tråden. Det skal ikke være nogen hemmelighed at øvelse gør mester, og de fleste nye medlemmer føler sig allerede hjemmevant med måden at at besvare indlæg på efter de har besvaret og postet deres første 2-3 indlæg. Derfor, lad dig ikke afskrække. Når det først er lært så kommer det helt automatisk uden man tænker videre over det.

På Dansk Thai Website har vi i denne vejledning valgt at benytte billeder med røde markeringer, samt lidt vejledende tekst for at illustrerer hvordan man besvarer indlæg i tråde. Nå men lad os komme i gang med vejledningen.

1. Besvar et indlæg
Vi antager at du nu er inde i en tråd og har læst et indlæg som du gerne vil besvare. Man vælger normalt at besvare et indlæg når man f.eks. ønsker at besvare et stillet spørgsmål, give sin mening til kende eller på anden måde bidrage i tråden. Husk venligst at dit indlæg skal overholde det gældende Reglement på Dansk Thai Website.

Der er følgende to måder at besvare et indlæg på i en allerede eksisterende tråd:
A. Hurtigt svar hvor man indtaster sit svar under det sidste indlæg i tråden. Se venligst den røde ring på nedenstående illustration.
B. Skriv svar hvor man trykker på ikonet og kommer frem til en ny side hvor man bla. også har mulighed for at se kladde af sit indlæg før man poster det.

Se venligst nedenstående illustration.2. Skriv et hurtigt svar
Såfremt du vælger at ville skrive et Hurtigt svar, så har du ikke muligheden for at se en kladde af dit nye indlæg før du poster indlægget i tråden. Hurtigt svar benytter du ved at skrive dit indlæg i det tomme felt under sidste/nederste indlæg i tråden og trykke på Gem svar. Hurtigt svar er derfor bedre egnet til kortere indlæg, hvor man kun skriver en kortere tekst.

Se venligst nedenstående illustration.3. Skriv et svar
Såfremt man vil skrive et indlæg på normal vis, så har man bla. muligheden for at se kladde af sit indlæg før man trykker på Gem svar og poster sit nye indlæg i tråden. Herfra anbefales det at man lige ser en kladde ved at trykke på Vis kladde med svaret før man trykker på Gem svar. Idéen ved lige at se en kladde først før man gemmer indlægget er selvfølgelig for at se om man har lavet stavefejl, skrevet fuldstændig uforståeligt eller om der skulle være andre ting som man ikke selv er helt tilfreds med.

Se venligst nedenstående illustration, hvor indlægget skrives i feltet med den røde cirkel og kladden vises ved at trykke nede ved den røde pil.4. Godkendelse af indlægget efter at have set kladde
Når man har set kladden og ikke har nogle ændringer eller tilføjelser, så kan man poste indlægget i tråden ved at trykke på Gem svar.
Se venligst nedenstående illustration.5. Indlægget i din nye tråd er nu postet
Nu er dit nye indlæg så postet og synlig for de andre medlemmer på siden. De andre medlemmer har nu mulighed for at læse dit indlæg i tråden, samt besvare indlægget.
Se venligst nedenstående illustration.Dit nye tråd vil foruden at blive vist i den aktuelle tråd også blive vist på forsiden af Dansk Thai Website i elementet hvor de 10 sidst aktive tråde bliver vist. Da dit indlæg er helt nyt, så vil indlægget naturligvis bringe den aktuelle tråd op i top af de seneste 10 aktive tråde på forsiden af Dansk Thai Website.

Vi på Dansk Thai Website håber at du med denne lille vejledning nu føler dig bedre rustet til at deltage i forumet på siden, og dermed tør at kaste dig ud i at besvare andre indlæg i tråde på lige fod med de andre og mere erfarende medlemmer på siden.

God fornøjelse :-)

Administrationen på Dansk Thai Website