Oksekød med rød karrypasta


Oksekød med rød karrypasta (6 pers.)

Oksekød kogt langsomt i kokosmælk og krydret med Rød karrypasta, fiskesauce og basilikum.

1 spsk vegetabilsk olie
2 spsk Rød karrypasta
1 kg oksekød, fx tykkam, i store tern
4 dl kokosmælk
2 spsk fiskesauce
4 tørrede kaffir limeblade
15 friske basilikumblade eller 2 spsk tørret basilikum

  1. Varm olien op i en wok eller stor sauterpande. Tilsæt karrypasta og steg det i 1 minut. Rør alle øvrige ingredienser i og kog op.
  2. Skru ned for blusset og lad retten simre i 1½ time, til oksekødet er mørt. Fjern kaffir limeblade og server retten med dampkogte, langkornede ris.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>