Thai rissalat


Thai rissalat (6 pers.)

En rissalat med karrypasta, rød peber, ananas, mynte og koriander.

3 spsk vegetabilsk olie
1 spsk Muslimsk karrypasta
1 spsk brun farin
2 spsk citronsaft
750 g kogte, langkornede ris
1 hakket, udkernet, rød peber
6 snittede forårsløg
400 g afdryppede ananastern fra dåse
2 tsk hakket, frisk mynte
2 spsk hakket, frisk koriander
Salt

  1. Varm 1 spsk olie op i en lille pande, tilsæt karrypasta og sauter i 1 minut. Tag gryden af blusset og tilsæt den resterende olie, brun farin og citronsaft.
  2. Kom risene i en stor skål, tilsæt karryblandingen og alle de resterende ingredienser og bland godt. Sæt salaten på køl, til den skal serveres.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>