Flyveforbuddet til Thailand forlænges

De thailandske myndigheder har forlænget flyveforbuddet for alle internationale flyvninger til Thailand indtil den den 30. juni 2020.

Det tidligere udstedte forbud mod alle internationale flyvning til Thailand er nu blevet forlænget, således at forbuddet nu rækker frem til den 30. juni 2020.

  1. Forbudet mod internationale passagerflyvninger til Thailand vil blive forlænget fra 1. juni 2020 kl. 17.00 UTC til 30. juni 2020 kl. 17.00 UTC.
  2. Alle flytilladelser, der er givet til perioden, annulleres.
  3. Forbuddet gælder ikke for statslige eller militære luftfartøjer, nødlandinger, teknisk landinger uden landstigning, humanitær hjælp, medicinske og nødhjælpsflyvninger, repatriationsflyvninger og fragtflyvninger.
  4. Passagererne om bord på flyet i punkt 3. vil blive underlagt foranstaltningerne i henhold til loven om smitsomme sygdomme, herunder 14 dages karantæne, og reglerne i henhold til nøddekretet om nødstilstand.

Forlængelsen er trådt i kraft.

Indenrigsluftfarten i Thailand er så småt startet op igen, men den internationale flytrafik til og fra Thailand må altså vente noget endnu.

Thai Airways satser på at vende tilbage til København i juli måned, men intet er sikkert endnu.

De danske myndigheder fraråder i øjeblikket alle ikke-nødvendige rejser til udlandet, indtil videre frem til og med den 31. maj 2020.

Henvisninger:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*