Share:
Share
Notifications
Clear all

Ung mand kollapsede og døde efter druk-konkurrence  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 458
17. juli 2019 21:12  

Venner og kollegaer var vidne til en tragisk hændelse, hvor en ung mand pludselig kollapsede og døde under en druk-konkurrence i Thailand.

En ung man har på tragisk vis mistet livet, efter at han kollapsede under en druk-konkurrence. Billederne viste hvordan flere unge mænd deltog i en konkurrence, hvor de skulle bælle en kande øl på kortest tid, men i det manden havde drukket sit indhold, og løftede kanden for at vise det, kollapsede han pludselig forover med hovedet først direkte i gulvet.

Konkurrencen fandt sted på det ret så populære Regent Cha-am Beach Resort beliggende i Thailand, og der spekuleres nu i, hvorvidt den unge mand døde af alkoholforgiftning eller om det var noget andet, der lå bag.

“Han døde direkte efter at have drukket alkohol, men der kan være mange forskellige faktorer involveret, så vi kan ikke sige, at det var alkoholen, der var skyld i det. Vi er nødt til at undersøge, om den afdøde var allergisk, om han havde nogle underliggende sygdomme, om han drak på tom mave og lignende,” fortæller Somsak Laikabohk fra de lokale myndigheder.

Den unge mands lig blev kørt til obduktion, så de kan finde årsagen til, at hans hjerte pludselig stoppede med at slå. Resultatet af denne er dog ikke kommet ud endnu.

Links:


Citere