Nyt rekordresultat ...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

Nyt rekordresultat i Mountain Top Industries  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 457
29. december 2019 16:35  

Overskuddet i Mountain Top Industries' seneste regnskabsår er på 140 mio. kroner, og virksomheden buldrer videre med nye fabrikker i Thailand og USA.

Mountain Top Industries producerer pickup truck udstyrsløsninger til biler med lad. Virksomheden ligger i Frederikssund, men entusiatiske pickup ejere har sat den på det globale landkort.

Der er forståeligt nok stor tilfredshed med væksten i resultatet hos Mountain Top Industries i Frederikssund. Overskuddet i det seneste regnskabsår er 140 mio. kroner mod 84 mio. kroner for to år siden, og virksomheden, som kapitalfonden Axcel investerede i 2017, har på blot to år skabt en stigning i overskuddet på 60 pct.

”Vi er meget tilfredse med væksten i vores resultat, hvor det globale team har leveret på et meget højt niveau. Det er primært drevet af fremgang på det australske marked, samt en forstærket position i Europa, hvor vi i dag leverer til samtlige bilfabrikanter, der producerer pickup trucks. Det var et strategisk vigtigt mål for os at få alle brands med i vores europæiske kundeportefølje, og det er lykkedes over al forventning”, siger CEO Henrik Støwer Petersen fra Mountain Top i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at efterspørgslen i Asien nu medfører, at virksomheden starter produktion i Thailand i januar 2020. Bilproducenter som Toyota, Nissan, Mitsubishi og Ford har en stor del af deres produktion netop i Thailand.

”Efterspørgslen i Asien er nu så stor, at der er behov for at komme tættere på kunderne. I runde tal er det asiatiske marked fem gange så stort som det europæiske, og vi ser et kæmpepotentiale for yderligere vækst,” siger Henrik Støwer Petersen, der har mere end 25 års erfaring fra det asiatiske marked.

Læs nærmere:


Citere