Mountain Top Industries åbner produktion i Thailand

Den danske producent af tilbehør til pickup-trucks oplever stigende efterspørgsel i Asien, og derfor har man nu besluttet at etablere lokal produktion.

Mountain Top Industries producerer pickup truck udstyrsløsninger til biler med lad. Virksomheden ligger i Frederikssund, men entusiatiske pickup ejere har sat den på det globale landkort.

– Vi har i øjeblikket så stor efterspørgsel på vores produkter, at vi næsten ikke kan følge med i Frederikssund. Alene inden for de seneste ni måneder har vi ansat 160 nye medarbejdere, og vi må arbejde alle ugens syv dage for at kunne levere ordrerne. Og da vi får flere og flere kunder i Thailand og de omliggende lande, var det oplagt for os at starte en produktion op der, og så kan vi også være tættere på vores kunder derude, siger administrerende direktør i Mountain Top, Henrik Støwer Petersen.

I første omgang har Mountain Top Industries hyret 50 medarbejdere i Thailand, og efter planen startes produktionen op i februar 2020. Herefter er det forventningen, at staben kan øges med 80-90 ekstra medarbejdere.

Mountain Top Industries nye fabrik ligger i Amata City i Chon Buri lige syd for hovedstaden Bangkok.

Læs nærmere på:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*