JYSK åbner med et godt tilbud i Thailand

JYSK i Thailand
JYSK åbner sin første butik i Thailand.

Mandag den 10. december åbnede den første JYSK-butik i Thailand.

Indbyggerne i Thailands hovedstad, Bangkok, bliver de første, der får fordelene ved at have en JYSK-butik i nærheden, efter den første JYSK-butik i Thailand kunne byde kunderne indenfor mandag den 10. december.

Det skete i en JYSK-citybutik i et indendørs indkøbscenter.

JYSK i Thailand hører under JYSKs franchisekoncept, hvilket betyder, at det er en lokal franchisetager, der står for driften.

I Thailand er det den yderst succesfulde Boonthavorn Group.

“Jeg har store forventninger til vores samarbejde med Boonthavorn Group. Det er en meget professionel partner, og etableringen af de første seks butikker er allerede planlagt. Der bliver tale om fire citybutikker placeret i Boonthavorn Groups egne indkøbscentre samt en stor JYSK 3.0-butik og en mindre butik i forbindelse med metrostationen Jatujak, der årligt benyttes af 18 millioner mennesker,” fortæller franchisedirektør i JYSK, Frederik Kåre Kroun.

Skal vokse hurtigt

Han forventer, at JYSKs stærke koncept i samspil med Boonthavorn Groups succes vil gøre det muligt hurtigt at øge antallet af butikker i Thailand.

“En af JYSKs store styrker er vores evne til at være tæt på kunderne, fordi vi har så mange butikker. Det gør det nødvendigt med en god franchisepartner, og gennem samarbejdet med Boonthavorn Group har vi fået et meget stærkt fundament for JYSK i Thailand,” siger Frederik Kåre Kroun.

Også hos Boonthavorn Group er forventningerne store.

“Gennem strategisk at udbrede JYSK-brandet i Thailand ønsker vi, at det giver så mange som muligt en mulighed for at gøre en god handel, når de køber ind til hjemmet. For at sikre, at vi når det mål, har vi planlagt at åbne mindst 30 JYSK-butikker over de kommende fem år,” siger CEO i Boonthavorn Group, Sitthisak Tayanuwat.

Den første JYSK-butik i Thailand åbnede den 10. december i Ratchapruk i Bangkok.

Links:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*