15-årig fra Thailan...
 
Notifications
Clear all

15-årig fra Thailand søger værtsfamilie


(@newsman)
Noble Member Admin
Tilmeldt: 5 år siden
Indlæg: 946
Topic starter  

15-årig fra Thailand søger værtsfamilie

15-årige Teeranat fra Thailand glæder sig til snart at pakke kufferten og rejse til Vestegnen. Hun har nemlig søgt om at gå på Vestskoven Gymnasium. da hun skal på et udvekslingsophold for unge studerende. Men for at kunne gennemføre opholdet har hun brug for en værtsfamilie.

"Som værtsfamilie for Teeranat får I en aktiv, social og hjælpsom pige i familien, der kan lide sport som svømning, løb og cykling og hun elsker at lytte til musik“, siger Elisa Sievers fra organisationen GO! Study Scandinavia.

"Hun er indstillet på at bo på Vestegnen, hvor hun håber, der er en familie som har lyst til at tage imod hende.“

Nærmere bestemt går det at være værtsfamilie ud på at give kost og logi til den unge, som til gengæld har pligter i familien på lige fod med de øvrige medlemmer. Forældrene i hjemlandet afdækker øvrige udgifter som transport, kontingenter, tøj og cafébesøg, og så videre.

Organisationen støtter eleven og familien gennem opholdet med sparring og hjælp til for eksempel flytning, hvis kemien ikke passer, forklarer Elisa Sievers.

“Optimalt søger vi en familie til Teeranat fra august til juni 2023, men vi er også interesserede i at høre fra familier, der vil tilbyde sig som værter, for eksempel fra august og frem til efterårsferien.”

Nærmere oplysninger omkring Teeranat og værts-opgaven i øvrigt kan fås ved henvendelse til GO! Study Scandinavia på telefon 7040 4544.

For nærmere information, se hos: GO! Study Scandinavia

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


   
Citer
(@newsman)
Noble Member Admin
Tilmeldt: 5 år siden
Indlæg: 946
Topic starter  

16-årig fra Thailand søger værtfamilie

Napatra på 16 år fra Thailand har ansøgt om plads på Skanderborg Gymnasium fra august 22 til juni 2023. Men hun mangler en værtsfamilie.

Go! Study Scandinavia søger derfor med lys og lygte efter en familie, som er nysgerrig efter at lære en masse om thailandsk kultur - og vil hjælpe hende med at få et trygt og lærerigt år i Danmark.

Napatra kan godt lide sport; fx svømning, tennis og pilates, og hun spiller klaver og kan lide at bage kager. Hun er glad for dyr, især eksotiske dyr.

Spørgsmål? Skriv gerne eller kontakt Rikke og Elisa, der er værtsfamiliekoordinatorer Go! Study Scandinavia på 7040 4544.

For nærmere information, se hos: GO! Study Scandinavia

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


   
SvarCiter