Del:
Notifications
Clear all

88 makakaber reddet fra at ende som eksotisk mad


Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Tilmeldt: 3 år siden
Indlæg: 646
Topic starter  

88 makakaber reddet fra at ende som eksotisk mad

Politiet i Thailand har reddet 88 makakaber fra at ende som middagsmad efter en rutinetjek af en pickupvogn. Den var oprindeligt meldt stjålet, og den havde falske nummerplader.

Efterforskerne fra politistationen i Sri Maha Phot i provinsen Prachin Buri havde ingen idé om, at deres handling i torsdags ville ende på lige præcis den måde.

Deres mission på dagen var simpelthen at stoppe den stjålne pickup. Det skete, efter at efterforskere havde fastslået, at den faktisk befandt sig i provinsen.

Politiet fandt pickupen kørende på en vej nær en station, og de satte straks en jagt i gang. Bilen blev tvunget til at stoppe, og chaufføren, den 25-årige Panupong Jusing, blev anholdt. Blandt andet fordi pickupen havde hele tre sæt falske nummerplader med.

Så fandt politiet til sin store overraskelse 88 levende makakaber. De var i en skrækkelig tilstand, og de befandt sig i plastikbure på ladet af pickupen. Andre 14 makakaber var døde undervejs i transporten.

Under efterforskningen sagde Panupong, at han havde fået 600 kroner for at transportere dyrene til en kunde i Sa Kaeo. Derfra ville de blive kørt over landegrænsen til Cambodja for at ende som middagsmad.

Chaufføren har tidligere lavet to leverancer af dyr til kunden, før det tredje forsøg gik galt. Det fremgår at politirapporten.

Læs nærmere på:

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter - Okuna


Citer