Share:
Share
Notifications
Clear all

Hunde fodres under coronakrisen  


Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 3 år siden
Indlæg: 568
Topic starter  

I Thailand og Brasilien er mange hunde og katte blevet efterladt under COVID-19-pandemien. World Animal Protection har uddelt foder, så de ikke skal sulte.

I Thailand har World Animal Protection sørget for to tons foder til 300 sultne hunde i Wat Hua Koo-templet. Templet, der ligger i det centrale Thailand, tager imod efterladte og herreløse hunde. 

Under coronapandemien er der kommet langt flere hunde ind end normalt. Men munkene har begrænsede midler og har svært ved at få råd til foder, dyrlægebehandling, medicin og andre fornødenheder til hundene.

Da Somsak Soonthornnawaphat, der leder World Animal Protection's kampagnearbejde i Thailand, første gang besøgte templet, var der kommet 22 nye hunde ind bare den dag. Og antallet steg dag for dag.

”Under pandemien er mange folk pressede. Virksomheder er lukket ned, og folk har intet arbejde. Mange af de mennesker, der har mistet deres jobs, er rejst tilbage til deres hjembyer i andre dele af landet. Og en del af dem har efterladt deres hunde i templet,” forklarer Somsak.

Phra Prachum Pawaro, der er abbed i Wat Hua Koo, fortæller, at pandemien har ført til fødevaremangel i templet:

”Normalt donerer mange mennesker mad til munkene. Resterne giver vi til de herreløse hunde. Men under coronaudbruddet har kun fem mennesker besøgt templet for at give almisser, og vi kan ikke længere gå udenfor templet for at tage imod almisser, sådan som vi plejede. Så vi havde ikke nok mad til at fodre hundene.”

Læs og se nærmere om situationen for hundene i Thailand her: World Animal Protection Danmark

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter - Okuna


Citere