Elefantunge kollaps...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

Elefantunge kollapser efter at være tvunget til at underholde turister  

  RSS

Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Moderator
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 354
4. juni 2019 19:24  

Elefanter er utroligt intelligente og majestætiske dyr, som også har let ved at lære. Desværre udnytter mennesker dette for egen vindings skyld. Under grusomme former trænes elefanter op i at underholde os mennesker. Elefantridning er desværre stadig en populær turistaktivitet i landet som Thailand. Billederne fra Nong Nooch Tropical Garden i det østlige Thailand viser tydeligt den grusomhed, som elefanterne udsættes for.

En turist fangede den grusomme scene, og hun havde svært ved at forstå det, som hun så.

I klippet, som er blevet spredt som en løbeild på de sociale medier, kan man se, hvordan en lille elefantunge går ved siden af sin mor, som rides af turister. Elefantungen er bundet fast til sin mor med et reb. I 40 graders varme går de rundt på gaderne for at samle turister op. Men de ekstreme forhold bliver for meget og pludseligt kollapser elefantungen midt på gaden.
Samtidigt med den kæmper med at komme sig, kæmper moren med at få den op på sine fødder. I baggrunden høres en turist råbe: “Den er træt!”

– Den her elefantunge var så udmattet, og så kan man se, hvordan moren trøster og forsøger at få hende op og stå igen, siger en turist til Daily Mail.

Læs nærmere på: Newsner


Citere