PETA advarer turist...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

PETA advarer turistselskaber mod thailandsk zoo  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 458
11. august 2019 15:40  

Ubehagelige scener får nu dyreretsforeningen PETA til at advare turistselskaber mod at fragte gæster til thailandsk zoo. Også National Geographic har afdækket parkens forhold.

'Sygeligt'. 'Ulækkert'. 'Helvede for dyr'. Sådan lyder en af mange sønderlemmende anmeldelser af den zoologiske have i Samut Prakan på rejsehjemmesiden Tripadvisor.

Parken, som dog opnår en gennemsnitlig bedømmelse på tre ud af fem, har i den seneste tid haft 'besøg' af den verdensomspændende dyreretsforening PETA, og deres optagelser afslører, at der formentlig er noget om snakken.

Elefanter, der vugger deres hoveder fra side til side som et tegn på - ifølge PETA - 'psykologisk lidelse', mens de er bundet til korte kæder. Krokodiller der svømmer i beskidte affaldsfyldte bassiner. Og ophidsede tigre, der fodres af gæster ved hjælp af kød på en pind.

Alle scenarier, der tilsammen danner et billede af de kummerlige forhold, som National Geographic også tidligere på sommeren kunne afsløre, da de undersøgte den zoologiske have i det sydøstlige Bangkok.

Læs nærmere på:


Citere
eddie
(@eddie)
Fast debattør
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 199
12. august 2019 13:52  

Det burde jo lukkes af myndighederne. Nu kan man så håbe, at med færre besøgende at ejerne trækker stikket hurtigt muligt, og bare lader de stakkels dyr lide mere end højst nødvendig.


SvarCitere