Share:

Fredericia: Kin'D Thai rykker ind i streetfood-bod  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 12 måneder siden
Indlæg: 284
4. januar 2019 19:59  

Gepostet von Urbania Street Food - Fredericia am Dienstag, 3. Juli 2018

6 måneder gammel video fra før Kin'D Thai rykker ind i Urbania Street Food i Fredericia.

Urbania Street Food får 10. januar en ny madbod på menukortet. Det thailandske køkken rykker ind i stedets største bod, der ellers hidtil har huset nordisk mad.

Der er plads til seks forskellige madboder hos Urbania Street Food, og det har været vigtigt for indehaverne af stedet, at boderne hver især skal bidrage med noget nyt og unikt.

Derfor er det også en glad Brian Løkkegaard, medindehaver, der kaster lys over det nyeste skud på gademads-stammen - det thailandske køkken.

- Vi er ikke bange for udskiftning, og det er ofte en naturlig udskiftning, da mange bruger street food til at prøve ting af. Vi har længe haft et ønske om at få det asiatiske køkken, særligt det thailandske, til Fredericia. Vi vil gerne bidrage med noget, byen ikke har i forvejen, lyder det fra Brian Løkkegaard.

Det bliver 31-årige Suputtana Post fra Erritsø, der åbner Kin'D Thai. Hun har tidligere stået for den daglige drift af Det Grønne Køkken, som er et thailandsk spisested, i Bryggen i Vejle. Selv kalder Brian Løkkegaard det nye sted for 'ultra autentisk'.

- Med thaikøkkenet får vi noget rigtig spændende på banen.

Læs og se nærmere på:

 

 


Citere