Share:
Share
Notifications
Clear all

Fredericia: Havnegrillen har thaimad hver mandag  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 507
31. december 2019 22:41  

Det startede egentligt for flere år siden, at Jane løftede sløret for, at hun gerne ville lave et thaikøkken, det er først nu at drømmen bliver realiseret. På en blæsende regnvejrsdag bliver Fredericia AVISEN inviteret på Havnegrillen for at mærke varmen fra Thailand.

Vi har tidligere skrevet om at Havnegrillen snart ville servere thaimad, nu er det en realitet og det er en storsmilende Jane JJ, vi møder bag disken.

“Hej, I skal have KapawGai i dag”, siger Jane, hun virker spændt og det er tydeligt at hun sætter en ære i at servere mad fra hendes hjemland. Janes Kapaw Gai består af stegt hakket kylling med, chilli, hvidløg, basilikum, der er jasmin ris og et spejlæg til.

Det kan føles lidt anderledes at sidde i noget af det mest danske, som en pølsevogn i Danmark nu er, og så spise eksotisk mad, men Janes positive sind får smilet frem flere gange. Da vores tallerkner kommer ned på bordet begynder duftene at sprede sig, det ser lækkert ud.

Det smager fantastisk og spejlæget fungerer som en tilføjelse til risene, på en god måde. Der kommer smil på læben og der går ikke lang tid, før varmen mærkes på panden. Retten virkede ikke stærk, men pludselig kan jeg smage chillien. Det er ikke, fordi den er alt for stærk, men den sender lidt svedperler på panden. Det er efterhånden et stykke tid siden, at vi kunne melde tomme tallerkner ikke, fordi der var for lidt, men fordi det smagte for godt.

Læs og se nærmere fra Fredericia Avisen's besøg hos Jane i Havnegrillen:


Citere