Share:
Share
Notifications
Clear all

Odense: Wokshop åbner i Odense  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 426
12. maj 2019 10:37  

Restaurantkæden Wokshop, som har specialiseret sig i thaimad, åbner snart en afdeling i Odense. Den første uden for Sjælland.

Håndværkerne er i fuld gang med at male facaden. Indenfor arbejdes der også på livet løs for at blive færdig til tiden. 13. maj skal forvandlingen af lokalerne på Jernbanegade, som tidligere husede tapasbaren Snik Snak være helt færdige. Her åbner restaurantkæden Wokshop nemlig sin første afdeling uden for Sjælland.

- Vi skal nok nå det. Jeg har tidligere åbnet seks af de her restauranter, så jeg har efterhånden ret godt styr på, hvordan man gør, siger Kenneth Heske, der åbnede sin første restaurant i 2000.

Restauranten i Odense bliver Kenneth Heskes syvende. De fem andre ligger i hovedstadsområdet og et enkelt lidt længere oppe ad kysten i Rungsted. Han vidste fra starten, at han ville lave asiatisk mad, og forestillede sig, at der skulle være retter fra de forskellige områder som japansk ramensuppe og indonesisk nasi goreng. Konceptet snævrede sig dog hurtigt ind til kun at være thailandske retter, og det var der en naturlig grund til.

- I starten havde jeg kun én kok, som kun kunne lave thaimad. Så menuen blev ret hurtigt indrettet ud fra det, siger Kenneth Heske, der efter eget udsagn har lagt helt ufattelig mange arbejdstimer i at få den første restaurant op at køre. Også i køkkenet hvis det var nødvendigt.

- Jeg havde jo som sagt kun én kok til at begynde med, og hvis hun blev syg, måtte jeg jo træde til. Jeg kan godt finde ud af at lave maden, men jeg kan ikke lave den hurtigt. Og når der kommer mange boner ind, skal man altså holde tungen lige i munden, fortæller han.

Gæsterne i Odense kommer nok næppe til at opleve Kenneth Heskes evner i et køkken. De tre kokke, som skal stå for maden i Odense-restauranten kommer alle fra Thailand og har alle stor erfaring med det thailandske køkken.

- Det er vigtigt for os, at maden bliver så autentisk som muligt. Du og jeg kan sikkert godt lave en thairet derhjemme, men det er bare ikke det samme. Hende, som bliver chefkok her i Odense, har arbejdet for mig seks, syv år og de andre to er nogle, som jeg har fået kontakt til gennem de kokke, der allerede arbejder for mig. Idéen er at lave noget hurtig mad til en travl befolkning, men af en god kvalitet og til rimelige penge, og take away er en stor del af vores forretning, siger Kenneth Heske og tilføjer:

- Men vi gør også meget ud af indretningen af restauranten, så folk synes, det er hyggeligt at være her. Det er noget folk lægger mærke til og værdsætter, og vi bruger en lille million kroner på indretning og inventar for at skabe det helt rigtige miljø.

Læs og se nærmere på: Fyens.dk


Citere
eddie
(@eddie)
Fast debattør
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 199
12. maj 2019 10:38  

Det lyder da spændende.


SvarCitere