Share:
Share
Notifications
Clear all

Odense: Thai Street Food by Noo  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 429
22. april 2019 16:18  

Smilet er en del af opskriften

46-årige Patcharee Khunphetwon Hansen præsenterer sig som Noo, hvilket må siges at være billigt sluppet, da hendes thailandske navn kan volde problemer at udtale. Derfor giver det også god mening, at hendes madbod hedder Thai Street Food by Noo og ikke Thai Street Food by Patcharee Khunphetwon.

Det lå ikke umiddelbart i kortene for Noo, at hun skulle stå midt i Odense og lave Phad Ka Paw Kai Dao eller Kiew Mhoo Thod. Det var i hvert fald ikke planen, da hun for flere end 20 år siden begyndte på universitet i Bangkok, hvor hun studerede administration.

- Det var slet ikke meningen, at jeg skulle ende i Danmark. Men da jeg var 26 år, fik jeg en gave af min mor, der boede i Danmark med sin danske mand, som er død nu. Hun havde købt en flybillet til mig til Danmark for at fejre, at jeg var færdig med min bachelor, siger Noo.

Det var ikke lige Danmark, hun havde drømt om at rejse til, men hun ville gerne se sin mor, så sådan blev det. Det gik hverken værre eller bedre, end at Noo mødte en dansk mand, hun forelskede sig i.

Læs og se nærmere om Noo og om Thai Street Food by Noo i Odense:


Citere