Prostituerede gav c...
 
Del:
Notifications
Clear all

Prostituerede gav corona-massage


Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Tilmeldt: 3 år siden
Indlæg: 594
Topic starter  

Politiets natteudflugt førte til, at tre kvinder blev anholdt på bordeller i midtbyen og nu kan se frem til bøder på 10.000 kroner.

Bordeller holdt tirsdag åbent i Aarhus, og det må de ikke ifølge regeringens coronaregler. Tre udenlandske kvinder er som følge af den ulovlige åbning derfor nu sigtet for at yde forbudte tjenester.

Efter et tip fra en borger kørte en patrulje tirsdag aften til en adresse på Skernvej i Aarhus C. Betjentene bankede på, og efter lidt tid åbnede en letpåklædt kvinde døren ind til kælderlejligheden. Inde på stedet var der yderligere en kvinde, mens en mandlig kunde forsøgte at flygte ud gennem vinduet. Han blev dog standset, da en betjent stod klar til at modtage ham udenfor, oplyser politiet.

Begge de antrufne kvinder viste sig at være thailandske statsborgere, der opholder sig ulovligt i landet.

Den 34-årige kvinde, der havde en aftale med kunden, blev sigtet for ulovligt ophold, ulovligt arbejde og for at holde bordellet åbent. Hendes 28-årige veninde forklarede, at hun blot var på besøg, og hun blev sigtet for ulovligt ophold.

Begge kvinder bliver nu tilbageholdt på Udlændingeloven, mens Udlændingestyrelsen vurderer, om de kan udvises af Danmark.

Læs nærmere på: Århus Stiftstidende

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter - Okuna


Citer