Fodboldhold frygtes...
 
Del:
Notifications
Clear all

Fodboldhold frygtes fanget i grotte

Side 3 / 3

Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Admin
Tilmeldt: 3 år siden
Indlæg: 430
 

Det er lidt af nogle historier man kan læse i den nye artikel omkring nogle af de ting der skete i og omkring redningsaktionen af fodbolddrengene sidste år.

Læs selv her: Her er historierne fra klippehulen i Thailand, du ikke måtte høre (TV2)


SvarCiter
Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Admin
Tilmeldt: 3 år siden
Indlæg: 430
 
Udgivet af: @newsman

Det er mediet BuzzFeed, der har kommunikeret med Elon Musk.

De ville høre, hvad den amerikanske rigmand synes om truslerne om sagsanlæg. Og i sit email-svar skriver Elon Musk bl.a.:

»Jeg vil foreslå, at I røvhuller ringer til de folk, I kender i Thailand, finder ud af, hvad der i virkeligheden foregår og så holder op med et forsvare folk, der voldtager børn.«

Læs nærmere om seneste udviklingen i sagen på: BT

Nye oplysninger om retssagen mellem Elon Musk og den britiske dykker Vern Unsworth er kommet frem.

Tesla-direktøren og mangemilliardæren Elon Musk var bange for, at den britiske dykker Vern Unsworth, som har sagsøgt Musk for injurier, var »en ny Jeffrey Epstein.«

Det skriver blandt andre CNBC, efter at retsdokumenter fra slagsmålet mellem Elon Musk og Vern Unsworth er blevet offentliggjort.

Siden Vernon Unsworth sagsøgte Musk for injurier, har Tesla-medstifteren betalt privatdetektiver mere end 300.000 kr. for at grave informationer frem om dykkeren og hans familie.

Elon Musk har også undskyldt sig med, at udtrykket ”pedo guy”, som han brugte om Vernon Unsworth, er ganske almindeligt slang i Sydafrika, hvor Musk er vokset op.

Læs nærmere på: Finans.dk


SvarCiter
Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Admin
Tilmeldt: 3 år siden
Indlæg: 430
 

Lidt fra dagens nyheder omkring sagen mellem Elon Musk og Vernon Unsworth:

Dokumenterne viser, at Elon Musks advokater argumenterer for, at rigmandens udtalelser ikke var 'beskyldninger', men i stedet simple 'fornærmelser'.

Advokaterne påstår også, at 'pedo guy' var en velbenyttet fornæmelse, da Elon Musk voksede op i Sydafrika, og at rigmanden dermed ikke benyttede talemåden for at 'beskylde en person for at være pædofil'.

Den alternative forklaring på sine tidligere udtalelser kommer på trods af, at Elon Musk skrev flere opfølgende tweets, som blandt andet lød: 'Jeg vil vædde med, det er sandt'.

Til dette forklarer Tesla-milliardærens advokater, at selvom Musks indledende tweet var ment som en joke, så valgte han at fortsætte med at kalde Unsworth for pædofil, fordi rigmanden havde fundet frem til 'foruroligende informationer' under en efterforskning finansieret af Musk selv.

Ifølge advokaterne fandt Elon Musks efterforsker angiveligt frem til, at Vern Unsworth tidligere var en kendt figur i Pattaya i Thailand, hvor han havde 'en smag for unge thailanske piger'.

Efterforskeren berettede angiveligt også, at Unsworth giftede sig med sin thailandske kone, da hun var teenager.

Læs nærmere på: BT


SvarCiter
Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Admin
Tilmeldt: 3 år siden
Indlæg: 430
 

Et 30 siders retsdokument slår alvorlige revner i glansbilledet af Elon Musk. Berlingske har læst dokumentet, der stammer fra en ydmygende verserende bagvaskelsessag, og det viser bl.a., at han hyrede en dømt storsvindler til at finde falske beviser for, at en kritiker var pædofil.

Elon Musk erkender også i en intern mail at han er en fucking idiot med følgende citat: "Still, I’m a fucking idiot"

Ifølge partsindlægget fra Unsworths advokater blev Musk kontaktet af briten James Howard, der mente at vide, at der faktisk var hold i pædofili-anklagerne mod Unsworth.

‘Ingen røg uden ild,’ lød det angiveligt i en mail fra Howard.

Uden nærmere overvejelse hyrede Musk via en mellemmand og en falsk mailadresse Howard til at grave i Unsworths privatliv.

Ifølge partsindlægget tilbød Musk og hans folk Howard omtrent 350.000 kroner sit detektivarbejde - og en bonus på omtrent 67.000 kroner, hvis han kunne ‘finde beviser for Unsworths syndige opførsel’.

Derudover var en del af Howards jobbeskrivelse ifølge retsdokumenterne at ‘lække oplysninger og plante uflatterende historier om Unsworth og unge piger i medierne'.

Havde Musk og hans folk dog tjekket op på briten, ville de have vist, at de havde med en dømt storsvindler at gøre.

Storsvindleren fandt da heller ikke noget på Unsworth, og Musks pædofili-anklager stod altså fortsat uden belæg.

Læs nærmere her:


SvarCiter
Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Admin
Tilmeldt: 3 år siden
Indlæg: 430
 

Der var ikke tale om ærekrænkelse, da rigmanden Elon Musk kaldte en britisk dykker for en "pædofil fyr". Det har en distriktsdomstol i Los Angeles i USA fredag afgjort.

Links:

 


SvarCiter
Kanosejleren
(@kanosejleren)
Fast debattør
Tilmeldt: 3 år siden
Indlæg: 187
 

Rednings aktionen for halvandet år siden, har krævet endnu en dykker livet.

R.I.P 🙏🇹🇭🙏

https://nyheder.tv2.dk/udland/2019-12-27-dykker-dod-halvandet-ar-efter-grotteredning-i-thailand

I Hirtshals er der et mindesten for de seks omkomne ved redningsbåden RF2 forlis den 1. december 1981. Og i bunden på mindestenen, står der følgende: “Ingen har større kærlighed, end den der sætter sit liv til for andre”

Og det det gælder sandelig også de nu to afdøde dykkere. 🙏🙏

 


SvarCiter
Side 3 / 3