Teenager fundet død...
 
Share:

Teenager fundet død foran sin computer  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 386
8. november 2019 22:49  

Den kun 17-årige teenager Piyawat Harikun fra Thailand blev mandag eftermiddag af sin far fundet død foran sin egen computer. Læger har senere konstateret, at han døde i forbindelse med et slagtilfælde, som han angiveligt har fået efter i dagevis at have spillet computerspil og spist junkfood.

Hans far Jaranwit har over for myndighederne i Thailand forklaret, at hans søn var dybt afhængig af computerspil. Derfor står han nu frem og fortæller historien for at advare andre mod, at det kan være meget farligt at spille for meget computer uden at hvile sig.

Den 17-årige teenager fra Udon Thani i det nordlige Thailand tilbragte hele sin efterårsferie med at spille online-skydespil på sin computer. Hans forældre har forklaret, at han spillede computerspil hver nat. Om dagen trak han gardinerne for sine vinduer for at fortsætte med at spille.

Den unge Piyawats far Jaranwitt gik ind på sin søns værelse mandag eftermiddag, hvor han fandt sin søn liggende livløs på gulvet lige ved siden af sin computerstol. Han forsøgte desperat at genoplive sin søn, men det var desværre for sent. Han var allerede død.

På computerbordet blev der fundet en stak tomme bokse efter al den junkfood, som Piyawat havde spist de seneste dage.

Den døde drengs krop er nu bragt fra hospitalet og til et nærliggende buddhistisk tempel, hvor faren nu skal arrangere sin søns begravelse.

Læs nærmere på: Ekstra Bladet


Citere