Tre 'ekstremt farli...
 
Share:
Share
Notifications
Clear all

Tre 'ekstremt farlige' fanger er på fri fod efter en dramatisk flugt  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 465
5. november 2019 19:58  

Mandag er en menneskejagt begyndt i Thailand, efter en blodig fangeflugt fra et thailandsk fængsel. Fangerne er endnu på fri fod.

En amerikansk statsborger står nu til dødsstraf, efter en skududveksling ved fængslet, der endte med, at en fængselsbetjent blev stukket med en kniv, og tre fanger flygtede.

Et overvågningskamera viser amerikaneren Bart Allen Helmus i slåskamp med en vagt, hvorefter han sammen med sin kæreste og en thailandsk fange flygter, efter at de tilbageholder flere vagter med en pistol.

Bart Allen Helmus skulle mandag i retten i Pattaya, hvor han og kæreten Sirinapha Wisetrit skulle have en dom for narkohandel.

Kort før klokken 15.30 lokal tid befandt parret sig i en bygning tæt på retsbygningen sammen med en thailandsk fange, da der pludselig blev affyret skud, hvorefter Bart Allen Helmus endte i slåskamp med en betjent.

Ingen blev ramt af skuddene, men betjenten blev efterfølgende fundet på gulvet med en kniv i venstre side af kroppen. Han blev kort efter kørt til hospitalet i kritisk tilstand.

De tre fanger flygtede derefter ind i en Isuzu pickup truck.

Politiet beskriver de tre fanger som 'ekstremt farlige' og har opsat vejblokader i området.

Læs nærmere på: Ekstra Bladet


Citere
Kanosejleren
(@kanosejleren)
Fast debattør
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 180
6. november 2019 10:50  

Ifølge The Pattaya News, er amerikaneren afgået ved døden og kone er blevet lettere såret. Den tredje har overgivet sig.

https://m.facebook.com/176481829769501/posts/554040465346967?d=n&sfns=mo

 


SvarCitere