Share:
Share
Notifications
Clear all

Thailand begynder langsom genåbning for turister  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 2 år siden
Indlæg: 543
21. oktober 2020 23:36  

Udstyret med et Special Tourist Visa begynder udenlandske turister på langtidsophold at vende tilbage til Thailand. Opholdet skal indledes med to ugers karantæne på turistens hotel.

Thailand, der har været lukket land for udenlandske turister under coronakrisen siden april, har netop modtaget de første små hold udenlandske turister. De kom alle fra Kina, der normalt er Thailands største leverandør af udenlandske turister med næsten 11 millioner ankomster sidste år.

De små grupper fra Kina skal på forhånd have et regeringsgodkendt Special Tourist Visa, STV. I går, tirsdag, ankom således 39 kinesiske turister fra Shanghai til Bangkok.

De kinesiske turister bar ansigtsmasker og blev ledsaget af officials iklædt beskyttelsesdragter fra flyet til bussen til hotellet. Blandt andet blev turisternes bagage sprøjtet med en desinficerende spray inden de blev kørt til hotellet.

Her skal de opholde sig den første uge på hotelværelset og viser coronatest, at de stadig er smittefri, må de den næste uge bevæge sig rundt på hotellet. Er de stadig smittefri, må de bevæge sig frit rundt i Thailand, siger landets turistminister.

I alt testes turister tre gange efter deres ankomst og inden de frit kan bevæge sig rundt.

Special Tourist Visa giver adgang til at opholde sig i Thailand i 90 dage. Den næste gruppe på 147 kinesiske turister ankommer efter planen til Thailand mandag i næste uge med Thai Airways fra Guangzhou.

Læs nærmere på: Stand By


Citere