Ny GPV-fabrik fordobler kapaciteten i Thailand
printer
Til april vil den store åbning af GPV nye fabrik i Bangpoo Industrial Estate i Bangkok finde sted. I 2012 besluttede virksomheden, at det var nødvendigt at udvide kapaciteten i Thailand, hvor GPV har været til stede siden 1999.

- Selvom det er Europa, som vi kommer fra, så oplever vi et fortsat stigende behov for produktion og udvikling i Asien. Med den nye fabrik vil vi fordoble vores kapacitet. Samtidig investerer vi i nyt produktionsudstyr, så vi også kan tilbyde vores kunder nye muligheder i produktionen, der er blevet gearet til fremtidens behov for high-tech-løsninger, siger Bo Lybæk, der er administrerende direktør i GPV, i virksomhedens nyhedsbrev.

Den nye fabrik får 22.000 kvadratmeter produktions- og kontorfaciliteter. GPV har 900 ansatte i Thailand, og den nye fabrik ligger dør til dør med GPVs mekaniske fabrik, som stod færdig i december 2013.

GPV er en videnbaseret outsourcing partner med kernekompetencer inden for produktion af elektronik- og mekanikkomponenter og totalløsninger. Med specialer inden for højteknologisk og kompleks produktion er GPV en vigtig del af værdikæden for sine kunder, med fokus på deres forbedrede konkurrenceevne.

GPV er engageret i globalt orienterede kunder inden for områderne måleenheder og instrumenter, energi og miljø, marine og forsvar samt medico. GPV leverer totalløsninger eller enkeltydelser, der omfatter produkt- og produktionsmodning, design, konstruktion, produktion, montage, test - det vil sige alle faser fra ide til færdige leverancer.

Læs nærmere på:
- Ny GPV-fabrik fordobler kapaciteten i Thailand (Electronic Supply DK)
- The red carpet is ready to be rolled out for inauguration in Bangkok (GPV International A/S)
- GPV International A/S

Skrevetd.  12-12-2014 22:00 12/12-2014 22:00 3118  Fremvisninger 3118 Fremvisninger  0 Kommentarer 0 Kommentarer


  Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
  Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.