Thailand jagter pædofile sexturister
printer
Det thailandske politi, der sidste uge gennemførte en omfattende global eftersøgning, som kulminerede med fængslingen af en formodet pædofil canadisk mand, leder nu efter flere udenlandske mistænkte, hovedsageligt tyskere, der muligvis skjuler sig i landet, siger en talsmand for politiet.

Politiet arbejder sig med jævne mellemrum gennem Bangkoks bordelkvarterer, heriblandt det berygtede strandområde Pattaya og øen Phuket, med henblik på at opspore vesterlændinge, som er efterlyst af politi i deres hjemlande, siger leder af det thailandske politis afdeling for sexforbrydelser, generalmajor Wimol Powintara.

»Der er tale om mænd, unge så vel som gamle, der tænder på sex med små drenge,« siger Wimol, idet han bladrer gennem en folder med navne, fødselsdatoer og billeder af ca. 50 hvide mænd, leveret af det tyske politi for omkring et år siden.

»Jeg har intet i mod, at de har sex med unge over 18, men gør det ikke mod vores små børn – de er landets fremtid,« siger Wimol under interviewet, der foregår på en afdeling, hvorfra omkring 200 politifolk på nationalt plan beskæftiger sig med forbrydelser mod børn og kvinder.

Ifølge Wimol er de omtalte pædofile omhyggelige, når de er på udkik efter børn og hyrer voksne mænd eller transvestitter som mellemmænd til at lokke børnene med gratis computerspil og lettjente penge.

Det vanskeligste aspekt af at få de mistænkte bag lås og slå, er at overtale de misbrugte børn til at vidne mod de formodede pædofile, siger Wimol.

»Uden børnenes hjælp, kan politiet ikke retsforfølge disse mænd.«

Læs nærmere på: Berlingske Tidende

Skrevetd.  26-10-2007 00:10 26/10-2007 00:10 5570  Fremvisninger 5570 Fremvisninger  5 Kommentarer 5 Kommentarer


  Kommentarer
1216 #1 Top High Class Fashion d. 26/10-2007 klokken 06:14:59
Det Thailandske Politi M M skal have alt den hjelp som de kan faa fra ALLE som bor her ude hvis man ser en pedofil eller ved om pedofile som udover deres gerning her ude saa MELD DEM DET ER SVIN
720 #2 720 d. 26/10-2007 klokken 10:44:05
Nu skal man nok lige tænke sig om hvad man gør.

Jeg har selv gået på gaden i thailand, med mine egne unger, og har hørt grimme tilråb til mig, da Jeg jo helt sikkert var en pervers stoder der gik rundt med små børn i hånden.
1216 #3 Top High Class Fashion d. 27/10-2007 klokken 01:01:15
Har selv 3 born og har aldrig haft problemer med at gaa med dem paa gaden heller ikke i haanden
2241 #4 MDJ d. 30/10-2007 klokken 10:24:48
Humm jeg har lige faaet barn selv og taenker at det er meget normalt at gaa med dem paa gaden i haarden. Men det er jo nok ikke alle der taenker saadanne. Nu er der et stykke tid for min lille pige kan gaa, men taenker lige lidt mere over det nu..
943 #5 sum d. 14/01-2008 klokken 12:21:45
Enhver paedofil skal bare nakkes og smides i spjaeldet!

Men det er tankevaekkende, at indsatsen mod landets egne paedofile ikke staar maal med indsatsen mod de udlandske paedofile.

Uden at jeg kender omfanget, saa er det mit indtryk at misbrug af boern begaaet af "onkeler" og naertstaaende familemedlemmer er meget mere udbredt, end thai'erne og omverden er klar over.

Misbrug af boern i thailand rammer heller ikke kun drenge som kommer i kontakt med homoseksuelle paedofile, men ogsaa i vid udstraekning helt unge piger, hvilket vi dog sjaeldent hoere om!

Udnyttelsen af mindreaarige piger ogsaa i prostitions milijoerne som f.eks pattaya foregaar langt mere aabentlyst og dog ser det ud som at det et langt stykke hen afvejen er mere akcepteret og af de turister der kommer i milijoerne.

Det rammer naturligvis boernene, som ikke faar den noedvendige hjaelp.

Det styrker Thai'ernes opfattelse af farangs som dem der kommer med alt hvad der er skidt. Det skader thailand og styrker omverdens opfattelse af thailand som "sexturist maal" for "perverse" turister.

Stoet kampen moed misbrug af boern og anmeld enhver form for misbrug, uanset hvem misbrugeren er! ogsaa ham vi moeder i baren med pigen der er lidt for ung eller den "onkel" i din "Thai-famile" som har pigen boende, for at hun kan faa en uddannelse i Bangkok!
  Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.