Thai Airways suspenderer i en periode alle flyvninger mellem København og Bangkok

Thai Airways meddeler i følge flere medier, at selskabet suspenderer flyvninger på ruten mellem København og Bangkok i april og maj måned som følge af coronavirussen COVID-19.

Flyvningerne vil efter planen starte op igen den 1. juni, selvfølgelig forudsat at situationen til den tid er mere normaliseret. Thai Airways har dog tidligere annonceret nogle aflysninger i juni måned.

Thai Airways har til den tid planlagt at de frem til oktober vil benytte flytypen Airbus A350-900 i stedet for den nuværende Boeing 777-300ER.

Tidligere har Thai Airways haft indsat en Airbus A350-900 på en række afgange på grund af et motorhavari.

Det er muligt gratis at ændre eller få refunderet sin billet hvis man har en billet der inkluderer en rejse med TG950 eller TG951 i perioden. Kontakt dit rejsebureau eller Thai Airways.

Thai Airways i Danmark kan kontaktes her:

  1. Skriv på email-adresse: res@thaiairways.dk
  2. Ring på telefon: +45 3375 0120 – tast 2 for helpdesk

Åbningstiderne er (dansk tid):

  • Mandag-torsdag fra 08.30-16.30
  • Fredag fra 08.30-15.30

Lørdag-søndag samt helligdage holder Thai Airways i Danmark lukket. Ved hastesager i weekenden og på helligdage henvises der til Thai Airways engelsktalende 24-timers hotline på telefon +66 2 356 1111 (Thailand).

Vær dog opmærksom på, at der kan være længere svartider og kø på telefonerne i øjeblikket, hvorfor det anbefales at man sender en e-mail.

Læs nærmere på:

3 Comments

  1. ja super service har fly Bangkok København (som jeg jo nok ikke skulle bruge som det hele ser ud lige i øjeblikket bor i TH og var fruen og min sommerferie ) men Thai airways aflyser afgangen så er man jo sikker på penge retur uden problemer men nej kan flytte sine billetter det er fandme utroligt de kan slippe afsted med det og ingen hjælp at hente hos Thai airways københavn heller …skod selskab !!!

  2. skal så lige til deres forsvar siges at det var det færste svar vi fik inde i en besked på messenger , da jeg så havde indstillet mig på det så ville jeg rykke vores biletter til anden dato langt senere på sommeren og til min skræk var de stort ses alle sammen nu steget med en tredjedel ! men efter meget søgen fandt jeg en afgang i nærheden af samme pris men kunne så ikke rebooke på nettet så lykkedes det at komme på hold hos Thai i mobilen og da vi kom i gemmen så fik vi oplyst når de havde aflyst så penge retur men op til 90 dage før penge retur ….måske havde det været mere på sim plads med den besked første gang …men det er jo Thailand.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*