Thailand har indført nye indrejseregler for indrejsende fra Danmark

Det thailandske sundhedsministerium har indført nye indrejseregler, hvilket betyder at indrejsende danskere skal være under observation i mindst 14 dage.

Det thailandske sundhedsministerium har indført nye indrejseregler til Thailand for indrejsende fra en række lande. Det betyder blandt andet, at man som dansker og/eller indrejsende fra Danmark der ankommer til Thailand, skal være under observation/selvovervågning i 14 dage.

Det er et krav, at man skal overvåge og indrapportere sine symptomer i et rapporteringssystem.

At være under observation betyder i dette tilfælde overvågning uden karantæne. Rejsende skal i mindst 14 dage efter indrejse register egne symptomer i et rapporteringssystem. Derudover skal rejsende indrapportere hvor den rejsende bevæger sig rundt, så sundhedsmyndighederne har et overblik over den rejsendes bevægelser og kontakter.

Nærmere information om indrejsereglerne kan findes her:

Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser i hele verden

De danske myndigheder og Udenrigsministeriet fraråder i forvejen alle ikke-nødvendige rejser til hele Thailand på grund af de lokale myndigheders omfattende tiltag for at forebygge smittespredning, herunder indrejserestriktioner.

Læs nærmere her: Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Thailand

De danske myndigheder har også anbefalet rejsende i Thailand om at vende hjem til Danmark.

”Danskernes tryghed og sikkerhed er regeringens førsteprioritet. Derfor skærer vi nu igennem og fraråder alle ikke-nødvendige rejser i hele verden. Budskabet til danskerne er både klart, enkelt og alvorligt. Man skal lade være med at rejse ud medmindre det er absolut nødvendigt. Er man allerede i udlandet, bør man rejse hjem hurtigst muligt,” siger udenrigsminister Jeppe Kofod.

Læs nærmere her: Udenrigsministeren: Hvis du er i udlandet, så kom hjem

Tilmeld dig Danskerlisten

Myndighederne opfordrer alle danskere i Thailand til at registrere sig på Danskerlisten. Danskerlisten giver de danske myndigheder mulighed for at kontakte dig eller sende dig vigtige informationer om, hvordan du bør forholde dig under dit ophold i Thailand.

Læs nærmere om danskerlisten her: Danskerlisten – for din sikkerheds skyld

1 Comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*