Thailand vil åbne begrænset op for turister fra Danmark

Thailand planlægger fra november måned at der bliver åbnet for enkelt flyafgange fra seks forskellige lande – heriblandt Danmark.

Hoteller og den øvrige turistindustri i Thailand er under et enormt pres efter at landet har været lukket ned for turister i flere måneder. Men nu ser man de første tegn på at Thailand vil åbne op for de første turister igen. Dog fortsat i yderst begrænset omfang.

Fungerende præsident for Thai Airways, Chansin Treenuchagron, har udtalt at Thailand snart vil åbne op for enkelte flyafgange fra seks forskellige lande. Udover Danmark er det Tyskland, Storbritannien i Europa samt Sydkorea, Japan og Hong Kong i Asien.

Det sker som en del af en plan for at genoplive turistindustrien i Thailand, som landet er meget afhængig af.

Regeringen vil give Thai Airways lov til til at flyve enkelte flyvninger fra disse lande til Phuket, hvor der vil blive lavet restriktioner for hvor turisterne kan opholde sig. Blandt andet skal turisterne blive i et begrænset område og overholde en del andre restriktioner.

Det er planen at Thailand vil starte med at åbne i begrænset omfang i Phuket-området og bruge erfaringerne derfra, som en model for senere at åbne mere af landet for turister.

Det er planen at Thai Airways får lov at flyve to afgange om måned fra de udvalgte seks lande til Phuket. Man forventer at de første fly kan lette i slutningen af november måned og at frekvensen kan øges som efterspørgslen stiger.

Ønsker man at opleve mere og andet af Thailand end de planlagte begrænset områder på Phuket, er dette først muligt efter en karantæne.

Thai Airways har i august måned haft enkelte speciel afgange mellem København og Bangkok. Udover passager på disse afgange har Thai Airways også fløjet fragt med flyene.

Læs nærmere her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*